Acasa Sport-AutoAuto Ford B-MAX produs la Craiova iese în lume

Ford B-MAX produs la Craiova iese în lume

scris de C.F.V.
15 afisari

Noul model Ford B-MAX va fi prezentat pe 27 februarie, de către Bill Ford, preşedinte executiv al Ford Motor Company, în cadrul Congresului Mondial al Comunicaţiilor Mobile de la Barcelona, modelul devenind astfel primul vehicul lansat vreodată în cadrul acestui eveniment de top al industriei comunicaţiilor mobile.

Ford B-MAX produs la Craiova iese în lume

Potrivit unui comunicat al Ford România, remis, marţi, Agerpres, în cadrul acestui congres, Ford va anunţa noi şi importante tehnologii pentru piaţa europeană, care îşi vor face debutul odată cu B-MAX, acestea făcând ca noul model să fie unul dintre cele mai avansate modele de talie mică din punct de vedere tehnologic. ‘Bill Ford va deveni, de asemenea, primul lider din industria auto care va ţine un discurs la Congresul Mondial al Comunicaţiilor Mobile, unde va vorbi despre viziunea companiei asupra viitorului mobilităţii, explorând potenţialul unei integrări mai accentuate între tehnologia mobilă şi vehicule. Prezentarea modelului B-MAX la Congresul Mondial al Comunicaţiilor Mobile subliniază importanţa tehnologiei pentru clienţi şi pentru Ford, iar B-MAX va ridica ştacheta vehiculelor de talie mică din Europa, combinând tehnologia şi ingineria de top într-un cadru compact’, se menţionează în comunicatul Ford.
Reprezentanţii Ford susţin că noul model B-MAX, produs la Craiova, care va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva pe 6 martie şi va fi comercializat în Europa anul acesta, are cel mai bun consum de combustibil din clasa sa, atât pentru modelul diesel, cât şi pentru cel pe benzină, precum şi cele mai bune emisii de dioxid de carbon (CO2). Astfel, noul B-MAX cu motor de 1,6 litri TDCi are emisii de CO2 de 104 g/km şi un consum de 4,0 l/100 km (70,6 mpg), faţă de alte modele concurente de pe piaţă care au emisii de CO2 între 109 şi 119 g/km şi consumuri de combustibil între 4,1 şi 4,6 l/100 km. De asemenea, modelul B-MAX cu motor pe benzină de 1,0 litri EcoBoost (120CP) va avea emisii de CO2 de 114 g/km şi un consum de combustibil de 4,9 l/100 km (57,6 mpg), iar clienţii vor economisi aproximativ 340 de euro pe an comparativ cu rivalii pe benzină ai B-MAX, care au emisii de CO2 de 134-149 g/km şi consumuri de combustibil de 5,7l-6,4 l/100 km.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult