Acasa Sport-AutoAuto Ford Focus facelift a ajuns în România. Cât costă noul model

Ford Focus facelift a ajuns în România. Cât costă noul model

scris de Cristi Stefan
3 afisari

Ford Focus facelift, varianta restilizată a celei mai vândute mașini din lume în 2013, a sosit pe piaţa din România, la un preţ de pornire de 16.450 de euro cu TVA inclus, scrie Autoindustry.ro.

FOCUS

Ford Focus facelift a ajuns în România.

Cotație este valabilă pentru modelul de bază în cinci uși, 1.0 EcoBoost 100 CP Start-Stop M5 Euro 6, în echipare Trend. Cel mai ieftin diesel, 1.6 TDCI de 90 CP, poate fi achiziționat de la 17.400 de euro.

Versiunea Sedan este mai scumpă cu 250 de euro, în timp ce pentru modelul Wagon, clienții vor scoate din buzunar încă 250 de euro comparativ cu berlina. Proporţia se păstrează indiferent de echipare şi motorizare.

Ford Focus facelift vine cu o nouă gamă de motoare diesel și pe benzină de 1,5 litri, devenind primul model al casei americane echipat cu noul motor turbo 1.5 EcoBoost pe benzină, produs la Craiova. Noul TDCi de 1,5 litri înlocuiește vechea unitate de 1,6 litri și va fi oferit în două trepte de putere (95 și 120 CP). Din program va face parte, în continuare, și premiatul motor 1.0 EcoBoost pe benzină, în ambele sale iterații, de 100 și 125 CP. Ford va aduce pe piață și o versiune ultra-economică, cu emisii de sub 100 g CO2/km.

Cel mai accesibil Ford Focus facelift echipat cu motorul 1.5 EcoBoost pleacă de la 17.950 de euro cu TVA inclus, preț valabil pentru versiunea hatchback 1.5 EcoBoost 150 CP în echiparea Trend.

CITEȘTE MAI MULT PE AUTOINDUSTRY.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult