Acasa Sport-AutoAuto Geaca de motor cu airbag

Geaca de motor cu airbag

scris de Ziua Veche
4 afisari

O jacheta care iti poate salva viata chiar daca sari de pe motocicleta la 225 de km/h. Cam asa suna o reclama pe care motorair.ro gecilor cu airbag pe care le comercializeaza in Romania. Pentru a arata ca asa este, importatorii au facut o demonstratie in parcarea de la Baneasa Shopping. Sorin Axa, coordonatorul Stunt Team, a sarit de pe motor pentru a dovedi ca airbagurile reacioneaza prompt si te pot salva de cazaturi.

 

 

„Jachetele MotoAir cresc in mod real gradul de protectie in cazul unei cazaturi, care poate fi periculoasa si dureroasa, dupa cum am simtit pe propria-mi piele, si la fel ca mine, multi alti pasionati de motociclism. In jumatate de secunda jacheta se umfla si protejeaza coloana, pieptul si gatul, de obicei cele mai afectate in cazul unei cazaturi”, a spus Axa. Tehnologia cu airbag permite ca in momentul in care un motociclist este aruncat din sa, airbag-ul sa fie umflat automat si instantaneu (0.2 – 0.5 secunde). O armura de extra-protectie este creata astfel, iar riscul leziunilor la nivelul coloanei vertebrale, pieptului, rinichilor, gatului si celorlalte organe interne este redus semnificativ. Pretul unei astfel de geci variaza intre 200 si 360 de euro, fara TVA, iar al vestelor intre 170 si 220 de euro, fara TVA.

0 comentariu

nik 04-08-2010 - 04:53

pe langa intrigi ce a mai facut ca efectiv altceva nu sa vazut.sau nu am vazut noi

mihai podaru 04-08-2010 - 12:00

@nik
dar prea cuvioasa Nuti ce a facut?in afara sa dea cu mopul, sa-l curteze pe Maria Sa Zeus, sa fie vuvuzela acestuia, si sa provoace scandaluri in urma afacerilor dubioase pe bani publici, ce a mai facut?
Parca mai nimic!? sau nu am vazut noi.

bury 05-08-2010 - 11:06

olguta gura sparta si-a furat-o de data aceasta, asa ca trebuie sa pregateasca banii pt despagubiri. udrea ii va da o lectie asa zisei politiciene olguta , cunoscuta in toata craiova drept o buna sub alterna !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult