Acasa Sport-AutoAuto Ghicitoare pentru soferi: Ce reprezinta simbolul de mai jos?

Ghicitoare pentru soferi: Ce reprezinta simbolul de mai jos?

scris de Ziua Veche
15 afisari

.Doar doi din trei soferi stiu ce reprezinta acest simbol, desi acesta poate aparea pe panoul de bord al autovehiculului pe care il conduc, cu conditia ca aceasta sa fie fabricat dupa anul 2008.

Este vorba despre un nou sistem cu care trebuie sa fie dotate autovehiculele fabricate dupa anul 2008, care avertizeaza in cazul in care presiunea unui pneu este cu 25% mai mica decat cea recomandata de producator.

Schrader, compania care produce sistemul, a ajuns la concluzia ca 46 % din soferi nu stiu ce reprezinta martorul, iar 14 % au crezut ca este vorba de o defectiune majora a autovehiculuilui.

0 comentariu

toma 04-08-2010 - 15:07

Chiar si un oligofren nu poate fi de acord cu o asemenea minciuna enorma. Nu mai au nici saliva in gura tot enuntand asemenea ineptii.
Daca urmaresti declaratiile facute de guvernanti pe posturile tv., nu mai poti pricepe nimic. Fiecare politiician decalra altceva. Trag concluzia ca don`base mitomanul & comp. ne cred tampiti sau tampiti sunt chiar dumnealor. Nu-i asa ca le pute gura rau si nu mai au neuroni in creier?

o mama de profesor 05-08-2010 - 07:52

toata manipularea asta facuta pentru a arata FMI ca s-au luat masuri este enervanta! nu au scazut salariile sau veniturile, mie mi-a crescut cu 56% de la inceputul anului, nu a fost dat afara nimeni la noi in minister, ba mai mult au aparut unii noi, parintilor mei nu lis-a taiat pensia.destul cu prostia asta care enerveaza ingrozitor.aia au inteles = s-a taiat .=gataaaa cu minciunile astea

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult