Acasa Sport-AutoAuto Giulietta ajunge pe piaţa din România în luna noiembrie

Giulietta ajunge pe piaţa din România în luna noiembrie

scris de Ziua Veche
3 afisari

Giulietta, cel mai nou model Alfa Romeo, va ajunge în România în luna noiembrie, dar importatorul local Autoitalia a evitat să înainteze un preţ mediu al automobilului.

 

Pe de altă parte, Asociaţia Ziariştilor Italieni din presa auto a hotărât ca, în acest an, Alfa Romeo Giulietta să primească titlul ‘Auto Europa 2011’, cu 349 de voturi. În acest fel, Giulietta a devenit cea mai bună maşină produsă în cel puţin 10.000 de unităţi, în spaţiul celor 27 de ţări din Uniunea Europeană, în perioada 1 septembrie 2009 – 31 august 2010.

Alfa Romeo Giulietta este modelul cu care Grupul italian va relansa marca pe piaţa auto nord-americană, în timp ce în Europa numărul de comenzi depăşeşte 30.000 de unităţi.

Alfa Romeo Giulietta a fost prezentată publicului european în luna aprilie a acestui an la Salonul Auto de la Geneva. Giulietta este dotată cu o serie de patru motorizări Turbo, Euro 5, echipare standard cu sistemul Start&Stop. Din totalul de motorizări, două sunt pe benzină – 1.4 Turbo 120 CP şi 1.4 Turbo MultiAir 170 CP, şi două diesel – 1.6 Multijet 105 CP şi 2.0 Multijet 170 CP.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult