Acasa Sport-AutoAuto Hamster, hibrid experimental Dacia

Hamster, hibrid experimental Dacia

scris de Ziua Veche
4 afisari

Dacia Hamster. Asa si-au intitulat cativa studenti ai Facultatii de Autovehicule Rutiere de la Universitatea din Pitesti proiectul de master. Este vorba de un prototip de vehicul rutier hibrid creat pe structura unui Sandero Stepway. Siteul 0-100.ro, care publica si cateva fotografii provenite de pe daciaclub.ro. Diferenta fata de modelul de baza o constituie sistemul de tractiune.


Hamster este un 4×4 pentru ca puntea spate este actionata de un motor electric. Cat priveste modificarile de ordin estetic, acestea sunt prezente doar prin cateva stickere pe care scrie ELECTRICWAY 4WD si E4WD. Tractiunea fata este asigurata de clasicul motor diesel de 1,5 litri. “Masina nu este un proiect al Renault Technologie Roumanie (RTR). In imagini nu identific elemente care sa ateste ca masina se afla intr-un amplasament al nostru”, a declarat pentru 0-100.ro directorul de comunicare al RTR, Anca Oreviceanu.

Reprezentantii Automobile Dacia au declarat ca  Dacia Hamster este un proiect universitar dezvoltat de Facultatea «Autovehicule Rutiere» a Universitatii din Pitesti, in colaborare cu Centrul Ingineria Automobilului, departamentul «Proiecte alternative de propulsie». Lucrarea a fost realizata de studenti masteranzi, in cadrul proiectului de cercetare dezvoltat de Universitatea din Pitesti”.

0 comentariu

nik 07-08-2010 - 05:23

condus de un repetent pai ati guvrnat ati lasat rara in haos cu visteria goala.voi santeti batuti in cap nu vedeti ca poporul nu va vrea

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult