Acasa Sport-AutoAuto Infotrafic. Cum se circulă pe drumurile naţionale şi autostrăzi

Infotrafic. Cum se circulă pe drumurile naţionale şi autostrăzi

scris de L.M.
0 afisari

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până la 12.45, nu au fost semnalate probleme deosebite pe drumurile naţionale şi autostrăzi.

Infotrafic. Cum se circulă pe drumurile naţionale şi autostrăzi

Cu toate acestea, este posibil ca în orele următoare să se aglomereze traseele de întoarcere în Capitală şi în special DN1 (Valea Prahovei), pe tronsonul Predeal – Comarnic. Vineri, Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti a înregistrat, pe sensul către Braşov, 14.968 de autovehicule, iar ieri, 10.593. Aşadar, în această după-amiază, se aşteaptă ca peste 25.000 de autovehicule să circule pe DN1, către Bucureşti. De aceea, Poliţia Rutieră este pregătită ca în caz de nevoie să devieze circulaţia pe DN 1A Braşov – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.

Pentru evitarea implicării în accidente grave, îi sfătuim pe toţi conducătorii auto să-şi cupleze centura de siguranţă, să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor de drum şi să păstreze o distanţă de siguranţă care să permită evitarea unor eventuale coliziuni.

De asemenea, potrivit unui comunicat transmis duminică de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), circulaţia se desfăşura fără întreruperi pe drumurile naţionale, duminică, în jurul orei 10.00, carosabilul continuând să fie umed pe autostrăzile A1, A2 şi A3. În Muntenia, Oltenia şi Banat, drumurile erau acoperite de zăpadă. În intervalul orar 7.00 – 9.00, s-a acţionat cu 156 de autoutilaje şi au fost răspândite 691 tone de materiale antiderapante

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult