Acasa Sport-AutoAuto Kia vinde mai bine ca anul trecut

Kia vinde mai bine ca anul trecut

scris de Ziua Veche
1 afisari

Industria coreeana de automobile pare a se revigora. Kia Motors a anuntat o crestere a vanzarilor cu 39.5% in luna februarie fata de anul trecut, cu un nivel de 143.267 de unitati. Cea mai mare crestere a fost inregistrata pe piata din China de 128%, adica peste 25.000 de autovehicule.


Cel mai bine vandut model Kia la export a fost Cerato (cunoscut si ca ‘Forte’ in anumite piete) cu 28.191 unitati vandute. A fost urmat de Kia Rio si Sportage, cu 14.307, respectiv 13.682 unitati vandute. Sorento s-a plasat pe locul 4 cu 11.981 unitati, iar pe locul 5 este Kia Soul cu 8.934 unitati.

0 comentariu

RODU AURELIAN 02-08-2010 - 11:48

Traian nu e Slobodan
Fiindca iarna nu-i ca vara
Tokes nu-i la Timisoara…
La Tusnad vrut serveste la el,varza de
Bruxelles,da n-avea cine-o mesteca.

Timisorean 02-08-2010 - 18:27

Nu s-a auzit de acest Ion Petrescu la Timisoara. Cine esti, dom’le ? Ca ai trait la Timisoara, poate, dar dupa cum scrii, si ce scrii, nu cred. Care talcioc cu unguri si iugoslavi, inainte de 1990 ? Bati campii, mon cher, ca si despre ce si cum s-a intamplat in Kosovo, la decizia lui Milosevici. Canta, te rog, la alta masa, pe alte subiecte.

urbos 02-08-2010 - 20:04

Canalia Basescu nu e Milosevici dar n-ar fi rau sa sfarseasca la fel.
Pe de alta parte aceast tradator, nu are alta sansa pentru a-si recastiga imbecilul popor roman de partea lui, decat sa incerce cartea nationalista. Manevrele securiste in legatura cu maghiarimea le stim inca din anii 90.
Daca eram bozgor votam cu doua maini aceasta secatura securista cu apucaturi dictatoriale, tocmai pentru ca pe un astfel de fond se pot tulbura apele in asa fel incat lucrurile sa semene cu Kosovo, daca tot a venit vorba.
Maghiarii vor zgandarii buba, dementul de la Cotroceni va actiona in stil caracteristic. Romania risca dezmembrarea.

caramache 03-08-2010 - 02:33

Ce poti sa te astepti de la un politruc incaltat polonikovnik in rezerva tablagiun in retragere?
Probabil ca nu s-a prea auzit de timisoreanul fonctzia gradu’ Ion Petrescu deeoarece lucra sub un nume constipativ si camumflat cu cizma dreapta pe stangul si stanga pe dreptul ca sa apere mai bine hotarele tarii sa nu scape tradatorii de iepoca de auiureala si de visu’ luminos al omenirii de peste tot si de pretutindeni….

ioan 03-08-2010 - 05:42

In loc de invective si insinuari care nu au nimic comun cu realitatea, menite doar sa bruieze as prefera in comentarii, contra argumente documentate, la cele spuse de autorul articolului. Astfel postarile ar fi mai educative si ar contribuii la o mai buna intelegere a cititorilor. Asa cum arata, comentariile postate seamana cu gunoaiele de pe strazile noastre murdare! Acestea nu folosesc nimanui, iar manipularea mediocra pe care o promoveaza, nu mai convinge pe nimeni.
Nu sunt fan Basescu!

naex 03-08-2010 - 07:49

In statiunea Lacul Rosu am avut surpriza ca sotia mea nu a fost lasata sa mearga la vc cu toate ca inainte fusesera mai multe turiste din Ungaria.Intreband de ce face lucrul asta ,tipa a raspuns stricat romaneste ca asa vrea ea.Ce parere aveti de lucrul acesta?

da de ce 08-08-2010 - 23:06

S-a aparat singur la proces, iar TPI nu a reusit sa dovededeasca nicio acuzatie. A fost asainat in inchisoare ca sai se inchida gura.
Comparatia cu antipatriotul Basescu e rizibila! Asta numeste tara care-l plateste gras drept „tara de mana a doua” si-i indeamna pe romani sa paraseasca tara. Rusine Basescului si sustinatorilor lui!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult