Acasa Sport-AutoAuto La Casablanaca: Vezi cum arată noul model Dacia Dokker VIDEO

La Casablanaca: Vezi cum arată noul model Dacia Dokker VIDEO

scris de M.A.
11 afisari

Grupul Renault expune noul model Dacia Dokker la Salonul Auto de la Casablanca (17-28 mai), in premiera mondiala.

Dacia Dokker Dokker VAN

La Casablanaca: Vezi cum arată noul model Dacia Dokker

Dacia Dokker si Dacia Dokker VAN vor fi lansate in al doilea semestru din acest an. Ca si Lodgy, cele doua noi modele Dacia vor fi construite in uzina Renault din Maroc.

Dacia Dokker este un vehicul cu 5 locuri, practic şi polivalent, disponibil cu una sau două uşi laterale culisante. Dispunând de un portbagaj generos şi oferind o modularitate intuitivă, Dacia Dokker este perfect adaptată clienţilor care îşi doresc un vehicul cu posibilităţi multiple de utilizare, care să asigure atât o călătorie în condiţii de confort pentru 5 adulţi, cât şi transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase.

Versiunea utilitară, Dokker VAN, răspunde aşteptărilor unei clientele alcătuite cu precădere din întreprinzători şi societăţi comerciale. Fiabil şi robust, Dokker VAN asigură un volum de încărcare la cel mai bun nivel din segment, în condiţiile unui consum scăzut.

Numele Dokker este derivat din cuvântul “dockworker” din limba engleză, cu referire la muncitorii care asigură încărcarea şi descărcarea navelor într-un port. Termenul subliniază astfel capacitatea mare de încărcare a celor două vehicule, adaptabilitatea şi robusteţea lor.

Lansarea celor două noi modele în România este prevăzută în semestrul al doilea al anului 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult