Acasa Sport-AutoAuto Lansarea Ford B-MAX: Primul model a ajuns la Traian Băsescu (video)

Lansarea Ford B-MAX: Primul model a ajuns la Traian Băsescu (video)

scris de Laurentiu Banches
29 afisari

Preşedintele Băsescu a fost prezent la lansarea modelului Ford B-MAX care va fi construit la fabrica de la Craiova, de unde a achiziţionat şi primul model al constructorului american.

Basescu a urcat in noua sa masina rosie Ford B-MAX cu ocazia lansarii de la Craiova (foto:oltenasul.ro)

Luni, 25 iunie, Traian Băsescu, cu ocazia lansării noului model Ford B-MAX la Craiova, a cumpărat o variantă de culoare roşie a autoturismului, la volanul căruia s-a urcat şi cu care a făcut câteva teste în incinta fabricii. Deşi maşina este de culoare roşie, şeful statului a anunţat că el va fi cel care o va conduce şi că acesta nu este un cadou pentru soţie sau viitoarea mireasă Elena, arătându-le celor prezenţi la evenimentul organizat de Ford şi documentele prin care a achiziţionat autoturismul.

Potrivit mediafax, Băsescu a declarat despre noul Ford, care costă între 13400 şi 16150 de euro, că este din punct de vedere tehnologic cu “vreo două trei clase peste tot ce se produce în România”. În 2010, Traian Băsescu a fost şi primul cumpărător al SUV-ului Dacia Duster.

Cu această ocazie festivă, preşedintele Traian Băsescu a declarat că faptul că Ford nu a închis fabrica de la Craiova din cauza crizei economice dovedeşte încrederea investitorilor străini în oportunităţile oferite de economia românească. El a ţinut să le mulţumească angajaţilor de la uzina Ford din Craiova şi a menţionat că va sprijini şi în continuare acest proiect. De asemenea, preşedintele a mai spus că şi-ar dori ca şi Ford să dezvolte la Craiova un centru de excelenţă la fel ca acela dezvoltat de Dacia Renault, având în vedere performanţa învăţământului tehnic şi a tradiţiei industriale de la Craiova.

Modelul Ford B-Max este produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova şi este disponibil în trei variante de echipare (Ambiente, Trend, Titanium) şi trei motorizări pe benzină şi două diesel. Preţul de bază de 13.400 de euro este disponibil pentru varianta Ambiente, în timp ce varianta Trend are un preţ de pornire de 14.150 de euro, iar cea Titanium de 16.150 de euro.

7 comentarii

urbos 25-06-2012 - 18:41

De unde are animalul asta bani de masini? Animalul parca isi dona salariul. Animalul trebuie arestat si spanzurat.
Cu tot cu familie.

seba 26-06-2012 - 21:38

Parca tu ai spus odata ” decenta tine de educatie”. Sa stii ca toate comentariile tale sunt pline de ura, dar absolut toate. Sfatul meu este sa te mai calmezi, sa scrii mai decent, nu de alta, dar poti sa faci infarct.

digital 25-06-2012 - 18:46

uite mă la pork!
ford-varianta-pork!

Zenovia-Zamfira 25-06-2012 - 18:51

Asa maica, cumparam romanesc, pai la ce sa nu cumparam romanesc?
Bravo si bun!

Zenovia-Zamfira 25-06-2012 - 18:56

A, ca uitai sa spui, de Basescu asta uitai sa spui: Gata cu presedinti si fleacuri, gata cu presedinti! Ia sa mai vie si o femeie, ia sa puie o femeie.
O femeie stie gospodaria, stie gospodaria bine.
Atunci, tara este pe mana buna, pe mana buna serioasa.

BULA 25-06-2012 - 19:16

Renunta la stilul asta, jenant si gretos. De transmis, nu transmiti nimic, dar mai si enervezi.

BULA 25-06-2012 - 19:18

Basescu e smecher, pentru ca prima masina dintr-o serie va ajunge intr-un muzeu si se poate vinde scump la licitatie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult