Acasa Sport-AutoAuto Limuzina Lexus GX460 suspendata de la vanzare. Toyota testeza toate SUV-urile

Limuzina Lexus GX460 suspendata de la vanzare. Toyota testeza toate SUV-urile

scris de Ziua Veche
2 afisari

Toyota a anuntat joi ca testeaza toate SUV-urile sale. Declaratia oficialilor concerului japonez vine al o zi dupa ce a fost suspednata vanzarea, in toata lumea, a limuzinei Lexus GX460. Decizia a fost luata dupa ce o revista pentru protectia consumatorului Consumer Reports a avertizat ca masina are serioase probleme al partea de directie, existand riscul rastunarii. Potrivit unor teste efectuare de ziaristi specializati ai publicatiei citate, exista situatii in care autovehiculul nu mai poate fi controlat.


In ciuda deciziei de a suspenda vanzarea modelul GX 460 si de rechema la teste SUV-urile, Toyota nu ca reduce productia. “Compania nu are in vedere suspendarea vanzarilor si la alte marci aflate in teste”, spune Ririko Takeuchi, un purtator de cuvant al Toyota citat de CNN. “Consumer Reports” i-a acordat Lexusului GX460 calificativul „Don’t Buy” care apare extrem de rar, fiind ultima asemenea recomandare facuta in ultimii noua ani. Reprezentantii revistei spun ca acest rating se justifica si ca masina se poate rasturna la viraje bruste luate la viteza mai mare.  Imediat dupa acest avertisment Toyota anuntase suspendarea vanzarilor modelului in SUA si Canada. In primul trimestru Lexus a vandut in SUA circa 4.000 de SUV-uri din seria GX. Pretul de plecare al masinii depaseste 51.000 de dolari.

0 comentariu

o tzatza 02-08-2010 - 20:44

promovarea romaniei =====aichi nu cu frunza ! http://www.youtube.com/watch?v=UlWY1p_ssB4=D>

ion 03-08-2010 - 08:16

lui basescu ii place udrea fara frunza !!!!~

RODU AURELIAN 03-08-2010 - 11:21

Foie verde legal plant
Am gasit frunza de brand.

Shadow. 05-08-2010 - 12:05

Bai frate, femeia asta e proasta ? 😐
Oamenii n-au ce manca si ea da mii de euro pe o frunza. Si va mai mirati de ce nu iesim din criza. Get a life!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult