Acasa Sport-AutoAuto Mă iubeşte femeile…

Mă iubeşte femeile…

scris de Ziua Veche
3 afisari

Aşa cred că ar putea cânta şi el, fiindcă am văzut cu ochii mei: cam şase femei din zece nu se sfiesc să se zgâiască la el. Cred că lui i-ar fi iertat şi dezacordul, fiindcă nu-i… român. Şi dacă nu-i român, ce? Te înţelege doar din gesturi, nu-i nevoie de mai mult.

 

Şi cum să nu-l iubească femeile? Nu-şi doresc ele dintodeauna ca el să fie inteligent şi ascultător, fermecător şi prietenos, masiv, dar elegant şi agil, ocrotitor şi dătător de încredere? Să le aştepte calm oricât ar întârzia, de exemplu, la cumpărături, şi să le preia bagajele fără să iscodească ce-au cumpărat şi cât a costat una sau alta. Să le încălzească dacă le e răcoare şi să le răcorească de le e cald. Să vibreze odată cu ele când au chef de viaţă sau să tacă mâlc dacă nu le arde de nimic. Să le aprindă lumina şi să le ofere locul cel mai bun. Să fie jucăuş şi să se lase condus fără să se împotrivească. Să fie docil, dar nu umil. Şi când îl „ambalează” câte o femeie mai drăcoasă, să devină mândru şi nervos ca o felină uriaşă. Ah…

Şi nu vorbesc din auzite,dragelor, pentru că eu chiar am întâlnit un asemenea exemplar. Şi cum să fi rezistat? Alură impecabilă, corp lucrat, îmbrăcat cu gust, respirând forţă şi inspirând încredere. Era, credeţi-mă, tot, o invitaţie vie la drum lung în doi şi promisiunea că nu mă va lăsa la greu. Că îmi va fi alături la orice toană, moft, bucurie ori necaz, că nu mă va trăda, că nu mă va minţi şi mă va feri de neplăceri.

Dar să vă spun ce-am păţit la prima noastră plimbare. De emoţie, vă imaginaţi, nu?, am crezut pentru o clipă că nu ştiu să mă port cu el. Fiindcă, dintr-odată, a tăcut. Am tresărit, l-am privit uşor stingherită şi a fost de-ajuns o atingere uşoară, ca vocea lui domoală să toarcă din nou, liniştitor. Romanţa noastră a ţinut o săptămână, dar abia îl aştept să se întoarcă! El ştie că o lună întreagă nu l-aş lăsa din braţe. Numai că, între timp, trebuie să mă bat pentru el. Culmea e că nu cu alte femei am de furcă, ci cu… bărbaţii!

{youtube}DPeub7fRYDg {/youtube}Fiindcă El e UN… Mitsubishi ASX 🙂 iar ei nu vor să înţeleagă că nu e O Mitsubishi ASX şi că firesc ar fi să-l ia acasă o femeie şi nu un bărbat! Cine sunt competitorii? Jurnalişti, ca şi mine, care l-au testat, ca şi mine, care au făcut, fiecare, câte un filmuleţ, ca şi mine. Pe care firma organizatoare a concursului le-a postat pe Youtube. Şi pe 4 noiembrie, care film este cel mai vizionat i-l aduce în dar actorului din rolul secundar chiar pe interpretul rolului principal. Pentru o lună!

Deci, înţelegeţi ce vă rog? Să ajutaţi a woman in natural love îl reîntânească. Să se plimbe împreună pe unde au plănuit şi mai apoi să vă povestească câte în(tr-o) lună şi stele văzute (şi) prin tavanul panoramic. Vă mulţumesc. (Trebuia să încerc.)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult