Acasa Sport-AutoAuto Mazda va produce din 2013 hibride cu tehnologie Toyota

Mazda va produce din 2013 hibride cu tehnologie Toyota

scris de Ziua Veche
1 afisari

Toyota si Mazda au anuntat semnarea unui parteneriat pentru licenta asupra tehnologiei hibirde folosita pe modelul Prius. Mazda vrea sa combine sistemul hibrid cu motoarele de genera?ie viitoare SKY, aflate îin curs de dezvoltare. Mazda ar urma sa introduca modelul hibrid in fabricatie in fabricile de Japonia si sa inceapa comercializarea lui din 2013.


Producatorul japonez lucreaza si la implementarea strategia de produc?ie pe segmente – Building Block Strategy prin care se urmareste imbunatatirea motoarelor, transmisiilor si reducerea greutatii la care se vor adauga componente electrice precum sistemul start-stop, franarea regenerativa si sisteme hibride. In plus, motorul SKY-G pe benzina va folosi cu 15% mai putin combustibil fata de motorul anterior de 2.0l si va fi la fel de eficient ca si cel de 2.2l diesel, iar cel diesel va imbunatati consumul cu 20% in comparatie cu actualul motor Mazda 2.2l diesel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult