Acasa Sport-AutoAuto Mazda6 facelift la Geneva

Mazda6 facelift la Geneva

scris de Ziua Veche
6 afisari

 

 

Versiunea facelift Mazda6 va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva de la inceputul lunii martie. Mazda6 facelift integreaza noua grila frontala a gamei, alaturi de faruri frontale si posterioare redesenate, pentru a accentua sportivitatea si identitatea premium. 


Pentru noul model vor fi disponibile 6 motorizari, incluzând noul propulsor de 2.0 litri DISI pe benzina, care este mai economic si produce mai putine emisii decât motorul de 2.0 litri, pe care il inlocuieste. Transmisia automata in 5 trepte a fost adaptata special pentru noul motor pe benzina, oferind o combinatie optima intre accelerare si consumul de combustibil.Versiunile imbunatatite ale motoarelor Mazda MZR 1.8 si 2.5 litri completeaza linia pe benzina, in timp ce motorizarea Mazda MZR-CD 2.2 litri, turbo diesel este disponibila in 3 trepte de putere – de la 129 CP la 180 CP – toate variante sportive.

 

0 comentariu

Foreskin 04-08-2010 - 01:42

…romancele’s curve din instinct – n-au nevoie de educatie / meditatii…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult