Acasa Sport-AutoAuto MINI Roadster a fost lansat în România

MINI Roadster a fost lansat în România

scris de Stefan Galai
3 afisari

Automobilul MINI Roadster a fost lansat sâmbătă pe piaţa românească de către compania Automobile Bavaria şi este disponibil în patru variante de motorizare.

Foto: automotorblog.com

MINI Roadster este disponibil în patru variante de motorizare, iar preţul de achiziţie pentru varianta de bază începe de la 19.300 de euro, fără TVA, potrivit unui comunicat al companiei Automobile Bavaria, citat de Agerpres. Potrivit comunicatului, trei dintre cele patru variante de motorizare sunt pe benzină, iar una este diesel. Gama de motorizări pe benzină are la bază motorul de 1,6 litri în trei variante de putere, de 122, 184 şi, respectiv, 211 cai-putere, iar versiunea diesel beneficiază de un motor de 2 litri, capabil să dezvolte 143 de cai-putere. “MINI Roadster este singurul model premium de acest gen în segmentul maşinilor mici. Considerăm că personalitatea acestui model va atrage noi clienţi care vor regăsi în modelul Roadster o combinaţie unică între o maşină decapotabilă cu două locuri şi experienţa inedită de condus oferită de MINI,” a declarat Gabriela Turcitu, director general adjunct şi responsabil de vânzări în cadrul Automobile Bavaria Group.

Mai multe foto cu MINI Roadster pe automotorblog.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult