Acasa Sport-AutoAuto Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012, iar conceptul vine anul viitor

Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012, iar conceptul vine anul viitor

scris de Ziua Veche
1 afisari

Constructorul roman Dacia doreste sa isi mentina suprematia pe segmentul low cost, si pentru aceasta isi propune sa cucereasca si piata monovolumelor. In aceste conditii, Dacia va aduce pe piata un frate mai ieftin al lui Scenic, iar surse neoficiale citate de jurnalistii francezi de la Caradisiac vorbesc chiar si despre o varianta low cost a lui Kangoo, capabila sa transporte sapte persoane.

Ce ar diferentia acest model de actualul MCV, care de asemenea are sapte locuri? Usile culisante, care vor permite un acces mai usor in interiorul monovolumului. De asemenea, spatiul interior va fi mult mai generos. Pe viitor, un astfel de model ar putea da nastere si unei variante comerciale, care sa ofere o capacitate de incarcare mai mare decat a actualului Logan Van.

Debutul unui concept care anticipeaza monovolumul constructorului de la Mioveni este asteptat la Geneva, iar versiunea de serie a acestuia urmeaza sa soseasca in toamna anului viitor, la Salonul Auto de la Frankfurt. In ceea ce priveste motorizarile, acestea vor fi imprumutate de la fratele Duster.

 

 

0 comentariu

cercetas 04-08-2010 - 23:24

Ce adica, si Ziua Veche ia bani de la ambasada imamilor?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult