Acasa Sport-AutoAuto Motociclete VW?

Motociclete VW?

scris de Ziua Veche
14 afisari

Volkswagen a cumparat 20% din actiunile Suzuki. Odata cu acesta achizitie, germanii ar putea ataca si piata de motociclete, unde japonezii detin un segment important din piata. Martin Winterkorn, presedintele VW, a confirmat o posibila colaborare in aceasta directie, subliniind faptul ca intre cele doua parti vor lua nastere multiple colaborari in viitor, scrie automarket.ro.


O intelegere pe segmentul moto ar putea naste o noua divizie VW, botezata Volkswagen Motorrad, capabila sa puna probleme conationalilor de la BMW, care activeaza deja cu succes pe aceasta piata. Daca va lua nastere, divizia moto a constructorului german va produce motociclete touring si scutere cu cilindree mare, segment unde BMW nu activeaza. De asemenea, daca intentiile se materializeaza, Volkswagen ar putea sa se implice in preluarea unor constructori ca MV Agusta sau Ducati, constructori de motociclete aflati in dificultate.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult