Acasa Sport-AutoAuto MX-5 editie limitata la Geneva

MX-5 editie limitata la Geneva

scris de Ziua Veche
8 afisari

Mazda va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva un model aniversar MX-5 – 20 de ani. Vor fi produse doar 2000 de unitati, toate exclusiv pentru piata din Europa. Noul model va fi echipat cu o editie speciala de placute aniversare pentru praguri, din otel inoxidabil, cu numere de la 1 la 2.000. Sub capota se va afla un propulsor de 1.8 litri cu soft top.

 


 

Designul exterior include o grila, manere si faruri fascia cromate, alaturi de lumini de ceata cu aspect sidefat, jante de 17 inchi din aluminiu. MX-5 va fi disponibil in trei culor True Red, Crystal White Pearl si, special pentru aceasta editie, Aurora Blue. Sportivitatea roadsterului va fi marita prin introducerea unei bare de rigidizare pe pentru suspensia fata. Mazda va prezenta, tot in cadrul Salonului de la Geneva, motorul SKY-G pe benzina si SKY-D diesel, precum si transmisia automata Mazda Sky-Drive, care au ca data de lansare 2011.  Productorul sustine ca SKY-G pe benzina va folosi cu 15% mai putin combustibil fata de motorul anterior de 2.0l si va fi la fel de eficient ca si cel de 2.2l diesel. SKY-D diesel va imbunatati consumul cu 20% în comparatie cu actualul motor Mazda 2.2l diesel. Transmia automata va imbunatati economia de combustibil cu 5%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult