Noile modele Dacia disponibile în România. Vezi cât costă. | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoAuto Noile modele Dacia disponibile în România. Vezi cât costă.

Noile modele Dacia disponibile în România. Vezi cât costă.

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Noile modele Logan şi Sandero şi Sandero Stepway vor fi disponibile în România de marţi, iar comenzile pentru noul Logan produs de Dacia pot fi preluate de vineri, 9 noiembrie.

Noile modele Dacia disponibile în România. Vezi la ce preturi! (foto:dacia.ro)

Potrivit unul comunicat al companiei controlate de grupul francez Renault, remis de mediafax, cele trei modele vor fi lansate marţi, 13 noiembrie pe piaţa românească, urmând să  fie disponibile în scurt timp pe majoritatea pieţelor Dacia din Europa şi bazinul mediteranean. Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, în prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway, care se alătură Lodgy, Dokker şi Duster pentru a împrospăta gama de autoturisme oferite de marca românească.

Modelele Sandero şi Sandero Stepway pot fi comandate în România de la 1 octombrie, la preţuri pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclus, în timp ce noul model de Logan va fi disponibil începând de la tariful de 6.690 euro (TVA inclus). Noul Logan este introdus la opt ani de la apariţia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, în timp ce modelul Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului.

1 comentariu

simion spiridon 14-11-2012 - 10:05

doresc mai multe informaţii tehnice despre cele cu motoare pe motorină mai ales lacele de transport mixt cred c[ aceste ma;ini sunt viitorul ]n rom\nia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult