Noul A7

scris de Ziua Veche
4 afisari

Audi lanseza luni seara noul A7. Limuizina pastreaza multe elemente prezente pe Sportback Concept, prototipul de origine pe care constructorul german l-a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2009. Media germana anunta ca modelul de serie va dispune de un motor TFSI de 3.0 litri care va dezvolta in jur de 300 CP.

Exista si posibilitatea ca A7 sa dispuna de un TDI de 3.0 litri, dar si de dieselul V8 al noului Audi A8. Ulterior, Audi va lansa si versiunile sportive ale noului model. Astfel, viitorul S7 va avea un motor care va dezvolta aproximativ 450 CP, iar viitorul RS7 va avea sub capota o unitate de peste 550 CP.

0 comentariu

Radu 05-08-2010 - 12:12

Dar dupa mintea ta cea creata, jeg rozaliu ce esti, acum in ce se afla tara asta? In normalitate? Poate pentru tine, borfas imbuibat ce seti.

Liviu 07-08-2010 - 18:12

… Videanu asta este imaginea cea mai sugestiva a ceea ce a ajuns tara asta !!! Un smecher care stie cate ceva din toate, un om al zilelor acestora in care nu se cere sa stii prea multe dar se cere sa intri in combinatii ! Politician rozaliu care a mers mai inainte oricata mizerie ar exista in jurul sau si oricata ar face si el cu ai lui … Nu le pasa de fapt de nimic, de nenorocitul care munceste ca sa faca ei burtile mari, si este oricand sa vanda orice daca comisionul ii convine ! Pana cand un tatuc dintr-asta sfatuitor, parintesc, nu va ajunge acolo unde de fapt ii este locul pana atunci nu va fi bine in tara asta … Si pana una alta vad ca astia inainteaza si ajung in pozitiile cele mai de decizie ale tarisoarei acesteia !!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult