Acasa Sport-AutoAuto Noul BMW X5 costa intre 57.715 si 106.683 de euro

Noul BMW X5 costa intre 57.715 si 106.683 de euro

scris de Ziua Veche
22 Afisari

X5 a fost lansat sambata in showroom-urile din Romania. Daca la exterior, a primit un face-lift care sa-l inscrie mai bine in linia actuala a marcii, sub capota, primul SUV BMW, beneficiaza de o noua generatie de propulosare si de sistemul de tractiune integrala. X5 xDrive50i cu motor V8 echipat cu TwinPower Turbo si High Precision Injection reprezinta varful de gama si furnizeaza 407 cp. X5 xDrive35i are sase cilindri dispusi in linie si dezvolta 306 cp.


Pe segmentul diesel xDrive40d, cu TwinPower Turbo si injectie directa common rail de a treia generatie, da 306 cp la un consum anuntat de producator de 7,5 litri/100 de km. Varianta de 2,5 litri ajunge la 245 de cai pentru care se platesc 7,4 litri de motorina la fiecare 100 de km. Toate motoarele respecta normele EU5 cu privire la emisii si de tehnologia EfficientDynamics. Conducerea este asistata, prin ConnectedDrive, care ofera invoatiile specifice marcii Head-Up Display si sistem Surround View (vedere panoramic pentru asistarea la parcare). Pe modelul Sports Activity Vehicle exista si o varietate de optiuni precum Active Cruise Control (tempomat activ) cu functie Stop & Go, Lane Departure Warning (avertizare la parasirea benzii de deplasare), Speed Limit Info (info pentru limita de viteza) si Side View (vedere laterala).

Sistemul Dynamic Stability Control (Control Dinamic al Stabilitatii) impeidica orice tendinta a automobilului de a supravira sau subvira.  La interior, X5 este echipat standard cu cinci scaune, dar exista si optiunea unui al treilea rand de locuri.Chiar si cu sapte locuri în echipare, spatiul de stocare disponibil masoara 200 litri. Sistemului de control iDrive functioneaza prin intermediul unui afisaj de control de 6,5 inch (sau 8,8 inch când este comandat în combinatie cu sistemul de navigatie Professional).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS