Acasa Sport-AutoAuto Noul Opel Corsa

Noul Opel Corsa

scris de Ziua Veche
8 afisari

Din ianuarie 2011, Opel Corsa va primi o haină nouă. Facelift-ul se bazează pe un dinamism care să includă modelul într-un concept sportiv realizat mai ales prin modificarea proporţiilor grilelor superioare şi inferioare. Grila inferioară, mai lată şi mai înaltă, creează imaginea unui autovehicul mai mare.

 

Farurile sculptate ale Opel au fost adăugate la noile blocuri optice, împreună cu luminile diurne caracteristice în formă de aripă. Aceastea au fost introduse pentru prima dată la Insignia şi sunt folosite acum la toate modelele Opel. Noul aspect este sporit de designul celor şase jante noi din aliaj uşor şi de sigla Opel în formă de fulger, cu aspect reconceput, de pe hayon.

Odată cu feceliftul va fi introdusă şi versiunea Corsa ecoFLEX, 1.3 CDTI ce dezvoltă 95 CP împreună cu tehno Start/Stop ca dotare standard. Versiunea cu trei uşi necesită numai 3,5 litri de carburant diesel la 100 km şi are, prin urmare, emisii de numai 94 g/km CO2.

 Corsa este prevăzut cu un nou sistem multimedia infotainment cu şapte difuzoare de 4×20 waţi. Denumit “Touch & Connect”, acest sistem flexibil este dotat cu un ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, iPod şi conexiuni USB. De asemenea, vor exista noi culori atât la interior cât şi al exterior.

 Un nou pachet „Linea” a fost creat pentru a atrage clienţi mai tineri care doresc să îşi personalizeze autovehiculul Corsa. Acesta este caracterizat prin două dungi mari albe sau negre de-a lungul caroseriei. Culoarea jantelor de 17 inch şi a capacelor oglinzilor laterale se asortează cu dungile.

Versiunea OPC de 141 kW/192 CP este cel mai performant model din familia Corsa şi a fost, de asemenea, reconceput pentru a se potrivi cu noua gamă Corsa, în special datorită noilor faruri şi noii grile.

0 comentariu

regele diamantelor 05-08-2010 - 16:43

Este. Pare un mosulet exream de simpatic. E vecin cu Nistorescu si cu Vantu…Mamaaa, ce adunare de criminali…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult