Acasa Sport-AutoAuto O mașină din China, cea mai sigură din Europa. Vezi cele mai bune mașini ale anului, pe clase (EURONCAP)

O mașină din China, cea mai sigură din Europa. Vezi cele mai bune mașini ale anului, pe clase (EURONCAP)

scris de G. D.
9 afisari

EuroNCAP, organizație specializată în testarea gradului de siguranță al automobilelor, a publicat clasamentul pe 2013 al celor mai sigure mașini, ierarhizate pe clase.

Renault Zoe, testată la Euroncap

Renault Zoe, testată la Euroncap

Potrivit EuroNCAP, în 2013 au fost testate 33 de automobile, între care s-au numărat și automobilele Dacia, Sandero și Lodgy. Surpriza cea mai mare a fost reprezentată anul trecut de un automobil chinezesc, care a devenit cel mai bun automobil testat în 2013, surclasând mașini mult mai titrate și cu mult mai multe pretenții, fabricate în Europa.

Un model Renault ZOE și unul Lexus au fost, la rândul lor, cele mai bune mașini la capitolul siguranță între autoturismele propulsate electric sau hibrid.

Pentru 2013 EuroNCAP a modificat unele sisteme de calcul, acordând o pondere mai mare sistemeleor de siguranță activă.

VEZI CELE MAI SIGURE MAȘINI ÎN 2013

1 comentariu

digital 09-01-2014 - 21:37

băi, voi faceți bani din click-uri?!
dați dreq știrea completă, nu umblați cu fofârlica, pe sistemul….VEZI CELE MAI SIGURE MAȘINI ÎN2013!

era greu?!
……Mai mult, Qoros 3 Sedan devine maşina care primeşte cele mai multe puncte în anul 2013 la cele patru categorii de teste, rezultatele pe care berlina le-a realizat la secţiunile Protecţia pasagerilor adulţi (95%), Protecţia pasagerilor copii (87%), Protecţia pietonilor (77%) şi Sisteme de siguranţă (81%) aşezând noul 3 Sedan în grupul select al celor mai sigure maşini testate vreodată de euroNCAP.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult