Acasa Sport-AutoAuto Ofensiva Opel: Sute de angajari, investitii de miliarde de euro

Ofensiva Opel: Sute de angajari, investitii de miliarde de euro

scris de Ziua Veche
2 afisari

Opel anunta o ofensiva pe piata auto dupa succesele inregistrate cu Insignia si Astra. Centrul International de Dezvoltare Tehnologica din Russelsheim va angaja pana la 250 de ingineri pentru a acoperi volumul de munca suplimentar care va aparea ca urmare a investitei de 11 miliarde de euro.


Compania germana isi propune sa revigoreze, pana in 2014, 80% din modele. Intre proiecte sunt incluse introducerea de noi concepte de automobile, precum autovehiculul electric Ampera, care va intra pe piata anul viitor. La Fabrica din Russelsheim au fost produse 200.000 de unitati Insignia, iar pentru lunile mai si iunie sunt se preconizeaza lucru in cinci schimburi. Opel/Vauxhall a primit pana acum 120.000 de comenzi pentru noul Astra cu cinci usi. Pentru a face fata cererii, compania anunta ca va suplimenta cu 17 schimburi productia fabricii poloneze din Gliwice in luna iunie. Anul acesta, Opel va lansa noua generatia e monovolumului Meriva si varianta Caravan a Astra.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult