Acasa Sport-AutoAuto Opel a prezentat a șasea generație a modelului Opel Astra

Opel a prezentat a șasea generație a modelului Opel Astra

scris de Misu Andrei
177 Afisari

Opel a prezentat a șasea generație a modelului Opel Astra, lansat pe piață acum 30 de ani odată cu descendentul legendarului Kadett. Pentru prima dată, modelul compact este disponibil în variantă electrificată plug-in hybrid în două variante de putere.

Noul Opel Astra dispune de motoare pe benzină și diesel în combinație cu transmisie manuală cu șase trepte și automată cu 8 trepte. Puterea variază de la 81 kW (110 CP) la 96 kW (130 CP) pentru variantele pe benzină și diesel și cu o putere de până la 165 kW (225 CP) pentru variantele hibrid plug-in.

Noul model Opel Astra va putea fi comandat din această toamnă. Primii clienți își vor primi mașinile la începutul anului viitor. În Germania, modelul poate fi comandat începând din octombrie la un preț de pornire de 22.460 euro.

Noul Opel Astra se va lansa în acest an ca hatchback cu cinci portiere cu mai mult spațiu la interior față de predecesorul său. Modelul are o lungime de 4,374 mm și o lățime de 1,860 mm. Datorită consolei frontale scurte, noul Astra este cu doar 4.0 mm mai lung față de modelul precedent, în ciuda ampatamentului crescut considerabil la 2,675 m (+13 mm).

În pofida atitudinii musculare, noul Astra are un portbagaj practic cu podea reglabilă ce oferă celui de la volan și celor patru pasageri un volum de 422 litri pentru bagaje.

Noua generație a fost proiectată și dezvoltată la sediu Opel din Russelsheim, unde producția va începe în această toamnă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult