Acasa Sport-AutoAuto Opel Meriva câştigă „Volanul de Aur 2010”

Opel Meriva câştigă „Volanul de Aur 2010”

scris de Ziua Veche
2 afisari

Opel MerivaOpel Meriva a câştigat Premiul ‘Volanul de Aur 2010’ după ce anul trecut modelul Astra intrase în posesia unei distincţii similare, se arată într-un comunicat de presă al producătorului german.


Potrivit sursei citate, este pentru a 14-a oară când Opel câştigă ‘Volanul de Aur’ în cei 35 de ani de existenţă ai competiţiei.

La nivel european, 40 de milioane de cititori ai revistelor ‘Auto Bild’, ‘Bild am Sonntag’ şi ai altor 26 de reviste partenere au clasat modelul Meriva în primii 20 din 42 de candidaţi.

Ulterior, cei 40 de membri ai juriului au supus autovehiculele de pe lista preferenţială unor teste pe pistele Pirelli din Balocco, Italia.

În urma testelor, Meriva a câştigat detaşat la peste jumătate dintre cele 32 de criterii şi a fost preferata membrilor juriului.

Totodată, maşina a fost declarată câştigătoare de trei dintre cele patru grupuri (tehnicieni, redactori şi VIP-uri), în timp ce piloţii de curse au plasat-o pe locul al doilea.

Până în prezent, Meriva a câştigat trei premii internaţionale: pentru design – din partea AutoBild Germania, pentru tehnologie – din partea Allianz, şi pentru inovaţie – din partea publicaţiei olandeze ‘Autoweek’.

Conform datelor oficiale, până la ora actuală, pentru Opel Meriva s-au primit peste 80.000 de comenzi.

0 comentariu

sorge 06-08-2010 - 09:53

Din parlamentarii PDL ,nu o sa mai ramina in politica decit 7 sau 8 oameni .
Amin !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult