Acasa Sport-AutoAuto Ponta: Ministerul Sănătăţii, beneficiarul sumelor obţinute din penalizările constructorilor autostrăzii Bucureşti-Ploieşti

Ponta: Ministerul Sănătăţii, beneficiarul sumelor obţinute din penalizările constructorilor autostrăzii Bucureşti-Ploieşti

scris de A.B.
2 afisari

Premierul Victor Ponta a declarat că penalizările în valoare de 15 milioane de lei aplicate constructorilor autostrăzii Bucureşti-Ploieşti vor fi direcţionate către Ministerul Sănătăţii.

autostrada

foto: agenda.ro

”Astăzi ar fi trebuit să mergem pe această autostradă Bucureşti-Ploieşti. Vreau să merg să văd, mă bucur că pe primul tronson lucrurile sunt în regulă, să vedem unde şi exact ce probleme mai sunt”, a spus Ponta. Vreau să le luăm banii celor care sunt de vină. Până în acest moment e vorba de 15 milioane de lei penalităţi, am şi găsit ce facem cu eitoţi îi dăm la situaţia extrem de gravă, la bolnavii cu boli incurabile care ne-au transmis un apel disperat, a completat premierul, subliniind că îşi doreşte  totuşi să se termine această autostradă, nu doar să încaseze penalizări.

7 comentarii

salut 05-07-2012 - 15:29

Iata ca se poate. Asfaltacii si bordurenii lui Basescu nu sunt imuni la penalitati. Tot inainte !

BULA 05-07-2012 - 16:07

Astea sunt basini pentru ametit prostii. Realitatea e ca de curand, sub conducerea lui Ponta, s-a dat o noua lege a Sanatatii care nu difera cu mult de cea propusa de Basescu si prin care majoritatea romanilor isi vor pierde dreptul la asistenta medicala. E clar ca pop.ulatia Romaniei e atat de saraca incat nu isi va putea permite sa-i indoape pe asiguratorii privati si va ramane asigurata la pachetul de baza, care e apa de ploaie. Nu vom mai beneficia de drepturile cu care am fost obisnuiti de cand ne stim. Vom trai in mizerie si saracie extrema, ca in coloniile SUA din America Latina.

BULA 05-07-2012 - 18:29

USL va transpune in practica ce doreste FMI, adica sa aiba acces la asistenta medicala completa numai o minoritate, securistii privatizati si rudele lor, mafiotii, hotomanii. Nu e mare diferenta intre ce va face USL si ce avea de gand Basescu. Salariatii obisnuiti, taranii, elevii si studentii, vor avea acces numai la asa zisul pachet de baza, care practic inseamna asistenta la SMURD si UPU.
Se doreste sa se determine emigrarea in masa a pop.ulatiei, in tari cu regim politic si economic net superior (Franta, Germania), astfel incat teritoriul Romaniei sa fie eliberat si pus la dispozitia emigrantilor care vor veni din Israel.

http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

digital 05-07-2012 - 18:38

hahaha!
adică,tomi!
hahaha!

luați-vi-l mă și….f….ți-vi-l,că e de-al vostru!
hahaha!
v-a tras-o!original!

BULA 05-07-2012 - 19:25

Sunt roman, ba securistule. Am zis ca am si ceva gene de la stramosi evrei, pe langa altele (sarbesti, grecesti, croate, etc), dar eu duc traiul cainelui in Romania si nu am nimic in comun cu evreimea. Pop.ulatia din partea de sud si sud-vest a Romaniei este extrem de corcita. Conteaza la ce echipa joci, cu cine imparti necazurile. Din pacate sunt in echipa cu niste tontzi.

Pribeagul 05-07-2012 - 18:50

Ponta, sa nu-ti uiti angajamentul pe parcurs!

Suntem aici pentru a ti-l reaminti! 🙂

BULA 05-07-2012 - 19:10

Cacatii astia de la USL, ca si aia de la PDL, in loc sa eficientizeze sistemul medical, vor sa scoata si ultimul ban de la pop.ulatie. Sunt si prosti pe deasupra, nu numai rau intentionati. Nu stiu meserie, nu gandesc nici cat pisica, si in consecinta nu stiu ce sa le ceara subordonatilor.

Se risipesc enorm de multi bani (cred ca de 5 ori peste normal) din cauza diagnosticului pus incorect. Facultatile de medicina scot pe banda idioti slab pregatiti (si cu aere in ei), care nu sunt in stare sa spuna de la prima incercare de ce sufera bolnavul. Studentii de la medicina chiulesc de la orele de practica in spital, sau dorm pe ei si mor de plictiseala. Semiologia nu se mai invata cum trebuie. Se fac zeci de analize in plus, se prescriu tratamente aiurea, de alte boli.

O alta cauza (majora chiar) a cheltuielilor mari din Sanatate, este calitatea mizerabila a laboratoarelor de analize medicale. Se lucreaza cu echipament invechit sau adus la second hand, decalibrat, cu reactivi expirati. Iar tutele care manevreaza aparatura (cuconeturile angajate la laboratoare) sunt atat de batute in cap, ca nu poti sa pui baza pe ce fac ele. E o porcarie, de la cap la coada. Aparatura e asa cum e, inginerii si tehnicienii care se ocupa cu service-ul sunt vai de mama lor (ei se lauda ca se pricep la orice, dar la nimic bine), nimeni nu ia la control serios aceste laboratoare, sa vada pe ce se duc banii de la CNAS.

O alta cauza a cheltuielilor mari este tampenia asta inventata de Arafat, cu UPU (Unitatea de Primiri Urgente). Acolo lucreaza medici care cel mult stiu sa puna o perfuzie si sa reanimeze accidentatii. Prescriu in proasta zeci de analize in plus, radiografii si tomografii, fara sa fie cazul. Astia de la UPU sunt pe dinafara, in materie de medicina. Stiu treaba asta de la un medic radiolog, care mi-a spus ca i-ar stange de gat pe domnii de la UPU. Inainte de porcaria cu UPU, lucrau la Urgenta medicii din spital, prin rotatie, oameni mult mai bine pregatiti, fiecare in domeniul lui. Acum s-au facut mari scule idiotii de la UPU.
Corect ar fi ca UPU sa se desfiinteze, iar atributiile lui Arafat sa se limiteze doar la SMURD (descarcerari si acordarea primului ajutor la locul accidentului). Arafat sa nu aiba acces la spitale, ca e cam bou.

Dar s-a inventat mizeria cu UPU, tocmai pentru ca se avea in vedere restrangerea dreptului la asistenta medicala pentru pop.ulatie. Romanii de rand vor fi plimbati pe la UPU, unde dupa maxim trei zile sunt trimisi acasa si nu li se face ceva (operatie sau tratament serios). Deci si Arafat e o componenta a acestui plan antiromanesc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult