Acasa Sport-AutoAuto Probleme de siguranta la Lexus. 17.000 de HS 250h chemate in service

Probleme de siguranta la Lexus. 17.000 de HS 250h chemate in service

scris de Ziua Veche
2 afisari

Toyota va chema in service 17.000 de exemplare ale modelului Lexus HS 250h ca urmare a unei posibile scurgeri masive de combustibil in timpul unui impact in partea din spate a masinii. Constructorul japonez Toyota este nevoit sa faca un recall in SUA pentru 17.000 de exemplare ale modelului Lexus HS 250h ca urmare a unor scurgeri importante de carburant, transmite automarket.ro.


Aceasta problema a aparut atunci cand NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) a realizat un test care simula impactul produs la o viteza de 80 de km/h in partea din spate a masinii. Constructorul japonez nu are nicio explicatie pentru aparitia acestui fenomen si, conform legilor americane, este obligat sa opreasca livrarile acestui model pana la gasirea unei solutii. De asemenea, Toyota nu a comunicat celor de la NHTSA  perioda de timp in care va rezolva problema aparuta la modelul Lexus HS 250h.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult