Acasa Sport-AutoAuto Program SIAMB 2012: Află ce ţi-au pregătit organizatorii

Program SIAMB 2012: Află ce ţi-au pregătit organizatorii

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Între 4-8 aprilie pasionaţii auto-moto sunt invitaţi în Piaţa Constituţiei pentru a vizita Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti (SIAMB)

SIAMB 2012

Persoanele care vor vizita SIAMB 2012 pot să se pună la curent cu ultimele noutăţi din domeniul auto-moto, să obţină informaţii de specialitate în ceea ce priveşte tuningul auto sau să aleagă cea mai adecvata ofertă pentru un automobil, echipament şi accesori auto-moto. Însă asta nu e nici pe departe tot, întrucât organizatorii au pregătit multe alte surprize pentru vizitatori. Astfel, cei ce vor veni o să participe la tombole, pe baza biletului de accces cu cod câştigător sau concursuri cu premii acordate de expozanţi, parteneri, sponsori şi organizatori si vor avea la dispoziţie zone de recreaţii şi restaurante.

Pe toată durata în care va fi deschis salonul, pe toata perioada salonului în spaţiile de expunere va fi un adevărat spectacol de sunet, culoare şi lumină, pentru întreţinerea atmosferei şi transformarea evenimentului într-un show. Programele de diverstisment vor include muzică live cu artişti români de top, în fiecare seară, concerte pe tot parcursul zilei, demonstraţii de jonglerie, prezentări de modă, iluzionism, bartending şi animaţii în nisip. Printre artiştii români care vor susţine concerte, se numără vedete precum Loredana sau Andreea Bănică.

Nu doar organizatorii au pregătit surprize, vedetele acestui salon vor fi noutăţile pe care le vor prezenta cele 65 de companii care vor avea exponate la acest eveniment. Astfel, Chevrolet vine cu al său legendar Chevrolet Camaro, dotat cu 432 de CP, dar şi cu alte modele precum Spark, Aveo, Cruze, Orlando şi Captiva. Forza Rossa se va prezenta cu cele mai noi modele Lotus, iar iubitorii de formula 1 pot admira noul model F1 al echipei Caterham. Producătorii din Asia vor propune vizitatorilor două dintre cele mai economice şi ecologice automobile hibride care au intrat pe piaţa din România: Kia Forte Hybrid LPi si Hyundai Avante Hybrid Lpi, iar o altă atracţie interesantă va fi Atv-ul Wildcat 1000i H.O. adusă de Arctic Cat. Acestea sunt doar câteva din modelele ce vor fi aduse de companii din întreaga lume, nelipsind nume mari precum Opel, Mercedes-Benz, BMW (auto), Yamaha, Honda sau Kawasaki (moto).

Programul de vizitare este următorul:

Miercuri, 4 Aprilie: 12.00 – 20.00

Joi – Sâmbătă, 5-7 Aprilie: 10.00 – 20.00

Duminică, 8 Aprilie: 10.00 – 20.00

2 comentarii

sorin 04-04-2012 - 15:56

aveti idee cat costa biletul de intrare??

marius 05-04-2012 - 08:48

15 lei

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult