Acasa Sport-AutoAuto Programul Rabla se amână o lună. Vezi de ce

Programul Rabla se amână o lună. Vezi de ce

scris de C.P.
2 afisari

Programul Rabla, care ar fi trebuit sa înceapă pe 15 februarie, va întarzia câteva săptămâni. Cel mai probabil, startul programului de reînnoire a parcului auto va fi dat în a doua parte a lunii martie, potrivit ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, citat de Încont.ro.

Programul Rabla se amanaÎntârzierea se produce din cauza Guvernului care nu a adoptat bugetele administraţiilor de pe lângă ministere, între acestea fiind şi Administraţia Fondului de Mediu (AFM) care derulează acest program.

Programul din acest an va păstra aceeaşi formulă de anul trecut, cu trei vouchere.

Cei care îşi vor casa maşina veche vor primi în schimb un tichet în valoare de 3.800 de lei şi pot cumula până la trei vouchere pentru a-şi cumpăra un autoturism nou.

1 comentariu

YAAKOV 14-02-2011 - 06:11

Tampitii isi vor duce masinile (unele aflate in stare de functionare) la centrele de colectare, pe zero lei, cu speranta ca vor vinde voucherul. Vor ramane fara masini (cu care isi puteau face treburile) si cu buza umflata. Si eu speram ca , cu prostalai din astia sa refacem tara.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult