Acasa Sport-AutoAuto Putin la volan, Lada Granta a pornit la a şasea cheie-Video

Putin la volan, Lada Granta a pornit la a şasea cheie-Video

scris de D.S.S.
2 afisari

Sora vitregă a Loganului, maşina rusească Lada Granta, s-a înecat chiar cu Vladimir Putin la volan. Putin a trebuit să dea de şase ori la cheie pentru a porni maşina construită pe platforma Daciei Logan. Şi nici măcar nu e iarnă.

Putin a dat de sase ori la chei sa porneasca Lada Granta

Renault deţine 25% din acţiunile Lada, aşa a ajuns Lada Granta să fie construită pe platforma Logan.
Invitat la un scurt test-drive, Putin a avut neplăcuta surpriză să nu poată deschide din prima portbagajul, dar mai ales să nu poată porni motorul! Înaltul demnitar rus a fost nevoit să învîrtă cheia în contact de nu mai puţin de şase ori, spre amuzamentul ziariştilor prezenţi!
După ce a parcurs circa un kilometru şi jumătate la volanul noii Granta, Putin a declarat despre maşină că „este bună de cărat cartofi!”.
Lada Granta va intra în producţie în luna decembrie a acestui an, iar oficialii companiei Autovaz susţin că va fi cea mai ieftină maşină de pe piaţa europeană, preţul berlinei produsă la uzina Lada din Togliatti fiind estimat la 5.500-10.800 de dolari.
Totuşi, cele două maşini vor fi în concurenţă direct, mai ales când vine vorba de preţ – cea mai ieftină versiune de Lada Granta va costa 5,500 de euro. În 2010, Dacia a vândut 62 de mii de Loganuri în Rusia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult