Acasa Sport-AutoAuto Raliului Dakar: “duş cu apă îngheţată” pentru Carlos Sainz

Raliului Dakar: “duş cu apă îngheţată” pentru Carlos Sainz

scris de C.F.V.
0 afisari

Pilotul spaniol Carlos Sainz (Buggy) a declarat, la Arica, în Chile, unde a ajuns caravana Raliului-raid Dakar, că pierderea, practic, a oricărei şanse de a cuceri titlul în această ediţie, din cauza unei defecţiuni tehnice, a fost „un duş cu apă îngheţată” în plin deşert.

Am primit o lovitură teribilă. Să spui adio Dakarului în a 4-a zi este un duş foarte rece„, a comentat Sainz, care în etapa a 5-a, între Arequipa (Peru) şi Arica (Chile) a terminat pe un loc onorabil – 5. El a explicat că în ziua precedentă i s-a secţionat conducta de benzină a Buggy-ului său, pierzând combustibil până când automobilul s-a oprit.
Sainz a parcurs ultimii 10 kilometri ai specialei cronometrate remorcat de o altă maşină, pierzând peste 2 ore şi jumătate faţă de liderul cursei. „Ştiam că ni se poate întâmpla orice anul acesta, având un proiect de ultim moment, dar am tot sperat să nu avem probleme”, a spus pilotul iberic, adăugând că există, de acum, alte obiective pentru el: să câştige, eventual o etapă şi să-l ajute pe colegul de echipă Nasser Al-Attiyah, aflat pe locul doi în general, care aleargă tot pe Buggy.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult