Acasa Sport-AutoAuto Renault Captur, desemnat Mașina anului 2014 în România

Renault Captur, desemnat Mașina anului 2014 în România

scris de C.S.
5 afisari

Competiția Mașina Anului în România 2014 și-a desemnat câștigătorul din acest an. Acesta Renault Captur, primul SUV de oraș din gama constructorului francez și unul dintre cele mai ieftine modele din segment.

Renault Captur este Mașina Anului 2014 în România. (foto: Autoindustry.ro)

Pe locul doi, la mică distanță de Renault Captur, s-a clasat Peugeot 308, în timp ce Skoda Octavia a ocupat ultima treaptă a podiumului.

Competiția Mașina Anului în România, organizată de Asociația Presei Auto din România, a ajuns la ediția cu numărul 15, fiind organizată fără întrerupere începând din 1998.

VEZI CLASAMENTUL COMPLET ȘI VOTURILE EXPRIMATE DE JURIUL COMPETIȚIEI MAȘINA ANULUI 2014 ÎN ROMÂNIA.

2 comentarii

digital 17-12-2013 - 19:55

SUV de oraș !=fița impotenților!

salut 17-12-2013 - 21:13

Mai era unul de prin Chicago, Mos Grigore, care tot punea clasamente d’astea facute de fele de fel de specialisti. Inevitabil, in USA, masina anului (sau alte titluri d’astea, pompoase) era americana, cei trei mari ruland pe rand „titlul suprem”. Degeaba-i spuneai ca Ford, spre exemplu, nu mai cumpara decat saracanii prosti. El o tinea ca Stan cu Fluierul. Pana cand TOTI cei trei mari au dat sau au fost aproape de faliment. Atunci l-a lovit realitatea in cap pe ramolit.

PS: stiu, unii or sa spuna ca iar ma laud si afirm ca deja am prevazut lucrurile astea. Pana o sa-i loveasca si pe ei relitatea in cap.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult