Acasa Sport-AutoAuto Renault Laguna facelift primeste „fata” lui Latitude

Renault Laguna facelift primeste „fata” lui Latitude

scris de Ziua Veche
1 afisari

Renault va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Paris faceliftul modelului Laguna. Restilizarea va implica preluarea designului frontal regasit pe Latitude.

Urmatoarea luna va fi foarte importanta pentru destinul a doua modele Renault, contestate de-a lungul timpului pentru designul controversat si rezultatele financiare. Este vorba despre modelul de clasa medie Laguna si despre SUV-ul Koleos. Daca pentru Laguna este luat in calcul un facelift, in cazul lui Koleos se doreste deja oprirea productiei.

 

Revizuirea actualului Laguna este programata pentru aceasta toamna, versiunea imbunatatita urmand sa fie expusa in cadrul Salonului Auto de la Paris. Identificat cu titulatura „Phase II”, faceliftul pregatit pentru Laguna va aduce, atat variantei cu cinci usi cat si break-ului, fata deja prezentatului Latitude. Pentru cei care nu s-au familiarizat cu numele celui mai nou model Renault, Latitude este varianta cu portbagaj a modelului de clasa medie, bazat pe omologul sau coreean, Samsung SM5.

Faceliftul va afecta in mare masura si interiorul, care va primi noi instrumente de bord, materiale de calitate si un nivel de echipare ceva mai bogat. Sub capota nu vor fi surprize. Francezii vor pune in vanzare faceliftul abia in 2011.

In ceea ce priveste SUV-ul Koleos, viitorul acestuia pluteste in incertitudine din cauza vanzarilor slabe, inregistrate pana in prezent. Surse neoficiale sustin ca actualul Koleos nu va mai fi in vandut in Olanda si Marea Britanie, dar va continua sa existe pe celelalte piete ale Europei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult