Acasa Sport-AutoAuto Scuter BMW

Scuter BMW

scris de Ziua Veche
29 afisari

.Concernul bavarez a dezvăluit Concet C, un scuter de mari dimensiuni cu motor în doi cilindri, care urmează să fie prezentat publicului cu ocazia Salonului EICMA de la Milano.


uspensia de ultimă generaţie promite o manevrabilitate de excepţie. Concept C dispune de ABS, o transmisie continuă variabilă CVT, lumini LED şi două monitoare înglobate în cockpit, care ţin locul oglinzilor laterale.

Spoilerul frontal este similar fratelui mai mare S 1000 RR. Profilul lateral preia forma literei L, parbrizul aduce cu cel al unei motociclete de viteză. Evacuarea seamănă cu cea a motorului BMW GS. S

0 comentariu

radu 07-08-2010 - 08:25

..ori esti inconstient, ori nebun ?? ce armata romana avem in stanga Prutului??.
daca base a dat si da cetatenie ” cu roaba” inseamna ca toti sunt automat romani??. Confunzi cetatenia cu limba?? la cate limbi dai, nu ma mira !!!!

ISAF 07-08-2010 - 08:41

@raduev
ce cauti aici scarba bolsevica? iesi afara taratura moscovita!

ZIUA VECHE 07-08-2010 - 08:44

Daca tot comentati, v-as ruga sa incetati cu injuraturile.

@ Radu, avand in vedere comentariul tau, nu merita sa ma straduiesc sa iti si raspund.

radu 08-08-2010 - 07:22

…onorabililor, ce , cetatenie este trecuta in actul de identitate a militarilor din stanga Prutului ??. ramana cumva sau alta ???.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult