Acasa Sport-AutoAuto Spark in Romania. In 2012 ajunge si Camaro

Spark in Romania. In 2012 ajunge si Camaro

scris de Ziua Veche
21 afisari

La trei luni de debutul oficial in Europa, Spark a ajuns si in Romania. Lansat in cadrul unui spectacol inedit, la clubul Fratelli din Bucuresti, noul Chevrolet destinat segmentului tanar si traficului urban va costa intre 6.690 de euro cu TVA – in varianta de baza, motor de 1 litru, 68 CP, care include aer conditionat, airbag, abs  – si 10.000 de euro cu TVA pentru o echipare de top si un motor de 1,2 litri si 81 CP.

 

 

“Chevrolet a lansat oficial in tara o noua generatie a celui mai mic model al sau, Spark, iar la anul va ajunge in tara noua generatie Aveo, atat in versiunea sedan cat si in cinci usi, dar si MPV-ul de sapte locuri Orlando”, a declarat Catalin Manta, director de vanzari si marketing la Chevrolet Romania.

La final de 2011 ar trebui sa ajunga in Romania si noul Captiva. Pentru cunoascatori si coelctionari, pe piata romaneasca, vor ajunge si Chevrolet Corvete si celebrul muscle-car Camaro. Masina cu motor V8 si 420 de cai putere va fi disponbila incepand din 2012. In acelasi an este preconizata si lansarea europeana a revolutionarului Volt. “Insa e foarte putin probabil sa o vedem curand in Romania fiindca noi abia avem 300 de km de autostrada, ce sa mai vorbim de statii de incarcare pentru masini electrice”, a spus Catalin Manta.

 

0 comentariu

Monte 02-08-2010 - 06:53

Sa citeasca si distinsul analist militar Radu Tudor acest articol.

Victor Radulescu 02-08-2010 - 14:39

… sporirea numarului de exercitii = sporirea sanselor de accident.
Oricum, nu inteleg ce are de castigat Romania din implicarea intr-un conflict care nu o priveste (unde implicare = acordare de suport pentru antrenament uneia din tabere).

alamar 1 02-08-2010 - 16:28

…Matematic vorbind, de fiecare data cand iti expui ura si ignoranta sporirea sanselor de a-ti expune ura si neghiobia…

Adevarat!…dta nu intelegi ce are de castigat Romania din implicarea unuio conflict care nu o priveste…nu doresc sa dezbat aceasta idiotenie pe care ai scris-o, acum,ci doresc sa mentionez concluzia…
Singurul motiv, care are de castigat Romania, in aceasta NE implicatie din conflict, este ptr. simplul fapt de a irita antisemitii mioritici.Atat!…

alamar 1 02-08-2010 - 18:18

Eu scriu in favoarea evreilor pt. ca vreau ca doamna Seherezada sa ma primeasca in mrejele ei. Desi nu-mi plac deloc evreii, eu ma fac frate cudracu doar ca sa ajung la iubita mea Seherezada. Te rog frumos sa ma mai contrezi pe teme evreiesti ca sa-mi expun si mai mult „iubirea” mea pentru evrei ca doara doara sa ma primeasca Seherezada in iatacul ei.

jan dinu 02-08-2010 - 19:47

Dupa Sehe inca striga
Vrea s-o readuca’n liga
In conversii sa ne tzina
La intuneric shi lumina !

Sobru de-abia a sosit …
Trecind tare la belit …
Pe cei de neam israelit
Ce are-un necaz cumplit !!

JD

Victor Radulescu 02-08-2010 - 20:31

(comentariul 3)
Ma dezamagiti; pana acum macar aveati subiect si predicat in postarile dvs. De data aceasta n-am reusit sa inteleg prea mult din afirmatiile dvs.
Daca ati uitat limba romana intr-o masura atat de mare, puteti scrie in engleza, poate asa o sa aiba sens postarile dvs.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult