Acasa Sport-AutoAuto Sport extrem cu 370Z sub 50.000 de euro

Sport extrem cu 370Z sub 50.000 de euro

scris de Ziua Veche
3 afisari

Nissan 370Z Roadster a ajuns si in Romania. Fabricat la Tochigi, in Japonia, coupe-ul a fost lansata acum un an. Roadesterul in 2010. Dupa 40 de ani de istorie, Z a ajuns sa aiba sub capota 328 de cai putere. Atinge 100 de km/h in 5,5 secunde si e limitat electronic la 250 de km/h. Bolidul are peste 1.800 kg si este propulsat de un motor V6 de 3,7 litri.


Producatorul subliniaza ca motorul VVEL (Variable Valve Event Lift) are doar 13 componente mobile, la jumatate fata de alte solutii ale competitorilor. Folosind transmisia manuala in sistemul sportiv S-Mode se activeaza automat tehnologia SRC (Syncro Rev Control). Aceasta face ca turatiile sa fie la nivelul ideal la schimbarea treptelor de viteza. Senzorii plasati pe maneta schimbatorului si pe ambreiaj monitorizeaza intentiile soferului, actionand acceleratia la retrogradare si pastrand turatia constanta  la trecerea in treapta superioara. Folosind si viteza masinii, sistemul “stie” daca soferul se pregateste pentru un viraj rapid sau doar pentru o manevra de parcare. Plafonul Roadster-ului se deschide complet in 20 de secunde si poate fi actionat la viteze de pana la 5 km/h. Pretul este de 46.190 de euro cu TVA pentru varianta cutiei manuale in sase trepte si 48.690 in cea a transmisei automate actionata manual si cu ajutorul padelelor de pe volan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult