Acasa Sport-AutoAuto Stig, deconspirat

Stig, deconspirat

scris de Ziua Veche
2 afisari

BBC a pierdut, miercuri, procesul in care incerca sa pastreze secreta identitatea pilotului de teste Stig, de la emisiunea Top Gear, dupa ce omul aflat inspatele costumului alb a anuntat ca doreste sa publice o autobiografie. La proces a aparut Ben Collins, despre care se banuia ca il intrupeaza pe Stig. El a iesit castigator si este liber sa isi publice cartea. BBC a refuzat chiar si dupa proces sa confirme identitatea lui Stig, insa editura care ii va publica autobiografia a pus punctul pe i.


Intrebat daca a venit cu casca la Tribunal, Collins a declarat: „Incercati sa ma faceti sa spun lucruri pe care acum nu le pot spune”. El a spus ca nu comenteaza nimic, atunci cand a fost rugat sa spuna daca este Stig sau nu.

Decizia Tribunalului a fost ca BBC sa nu il impiedice pe Ben Collins sa isi publice autobiografia. Dupa audieri, BBC a refuzat inca o data sa dezvaluie identitatea pilotului in costum alb, insa reprezentatii editurii HarperCollins, cea care va publica autobiografia, au confirmat ca Stig a fost la tribunal.

Cartea se va numi „Omul in costum alb” si va aparea pe 16 septembrie. Ben Collins, al doilea Stig deconspirat, are 35 de ani si a aparut la Top Gear in 2003.

Cititi mai multe aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult