Acasa Sport-AutoAuto Subaru a adus in Romania Impreza XV

Subaru a adus in Romania Impreza XV

scris de Ziua Veche
14 afisari

Noul crossover a singurului producator auto independent, prezentat in primavara la Salonul auto de la Geneva, a ajuns in showroom-urile din Romania ale unicului importator, Subaru Motors Trading. Cu un pedigree de raliu, nervoasa masina cu tractiune integrala zboara ca vantul pe autostrada, se catara ca o felina pe teren desfundat si poate lua locul unei masini elegante in parcarea din fata biroului.

 In plus, este capabila, gratie cutiei de viteze careia i se pot modifica rapoartele, sa tracteze fara probleme o rulota. Impreza XV este echipata cu sistemul avansat de tractiune integrala Symmetrical AWD si cu motorul Subaru Boxer. Norma de poluare respecta stadardele euro 5, ceea ce face ca taxa de prima inmatriculare sa fie zero pana la inceputul anului viitor. Motorul boxer diesel furnizeaza 150 de cai putere si un cuplu impresionant de 350 de Nm. Bolidul poate atinge 203km/h. Pretul este de 25.916 euro cu toate taxele incluse.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS