Acasa Sport-AutoAuto Superb Combi – un lux care costa 18.000 de euro

Superb Combi – un lux care costa 18.000 de euro

scris de Ziua Veche
1 afisari

Skoda a adus pe piata romaneasca o executiva, in varianta combi, cu care isi propune sa intre pe piata de lux la preturi care pleaca de la 18.212 de euro cu TVA. Noul Superb Combi i-a prilejuit producatorului ceh posibilitatea sa implementeze, pe masina nationala, o serie de inovatii auto cum ar fi asistenta la tractarea rulotei, reglarea deschiderii haionului sau senzorul care permite parcarea intr-un spatiu cu doar 0.8 metri mai mare decat lungimea de 4.838 a masinii.

 

{gallery}gallery/03/superb{/gallery}

Principalele auturi ale noului Superb se regasesc la nivelul spatialitatii, mai generoase decat la varianta limuzina. Portbagajul are 633 de litri si peste 1.800 de litri in varianta extinsa. Inaltimea de deschidere a haionului poate fi reglata, dintr-un buton, pe trei niveluri. Plansa portbagajului este culisabila facand mai usoara incarcarea obiectelor voluminoase care pot depasi, ca gabarit, un metru pe inaltime sau latime. Desi plansa de bord a fost mostenita de la Superbul lansat acum doi ani, a fost crescut spatiul, pe inaltime, pentru sofer, cu un metru, si pasagerii din spate, cu 0.98 metri. Motorizarea de pe noul Combi poate fi aleasa intre trei propulsoare pe benzina – 1,4 TSI, 1,8 TSI si 3,6 FSI si clasicul diesel de doi litri. Combi poate fi comandata si in varianta 4×4.

Managerul marcii Skoda in Romania, Vlad Rusu, a declarat ca, in prima jumatate a acestui an, va fi prezenta pe piata versiunea restilizata a Fabiei si un facelift al Roomster-ului. Grupul Porsche Romania va mai aduce si varianta RS a Fabiei care va avea sub capota un motor de 180 de cai putere.

0 comentariu

michael 02-08-2010 - 21:36

si ce daca vrea,mai bine o vizita la psihiatrie,un calmant,cine are timp de un megaloman care in curind va ramine fara nimic un mic persan dement care n-a invatat nimic din istorie

Victor Radulescu 02-08-2010 - 23:28

S-ar putea sa fi invatat totusi lectia Purimului, cand domniile voastre ati profitat de pozitia esterei ca sa-i macelariti pe nationalistii persani.
Poate ca acum o sa achitati nota de plata pentru magaria de acum 2000 de ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult