Acasa Sport-AutoAuto Sute de orbi, soferi pe soselele Romaniei

Sute de orbi, soferi pe soselele Romaniei

scris de Ziua Veche
3 afisari

67 de persoane cu handicap vizual din judetul Dambovita si-au obtinut legal permise de conducere, arata un control al Prefecturii citat de Agerpres. 49 dintre acestia sunt orbi. Situatia nu e singulara. La Botosani, Institutia prefectului a descoperit ca 486 de persoane, care au afectiuni grave si accentuate, incompatibile cu calitatea de sofer, detin si permis de conducere. Printre ei se afla si 33 de nevazatori gradul I si 123 gradul II, dar si zeci de persoane cu handicap mental sau psihic.

 

 

O data ce Politia este sesizata, obligatia lor este de a ridica toate aceste permise pina la clarificarea situatiei. Pentru ca un rol important aveau medicii de familie, am sesizat Casa de Sanatate si Directia de Sanatate cu privire la modul de gestionare a acestor cazuri de catre medicii de familie”, a declarat prefectul de Botosani, Cristian Roman, pentru Botosaninews.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult