Acasa Sport-AutoAuto Taxa auto se va mari cu 25 – 50 la suta din 2011

Taxa auto se va mari cu 25 – 50 la suta din 2011

scris de Ziua Veche
2 afisari

Taxa auto se va mări, de la 1 ianuarie 2011, cu 25 – 50 la sută, pentru că nu putem permite să dăm 700 de milioane de lei pentru casarea maşinilor second-hand aduse din altă parte şi să umplem România de maşini de care se scapă alte ţări şi să polueze România”, a declarat ministrul Mediului, Laszlo Borbely.


„Dacă cineva îşi permite să aducă maşini care poluează în România, atunci să plătească”, a mai spus ministrul, potrivit evz.ro. Ordonanţa de Urgenţă privind noua taxă auto va finalizată în termen de două-trei săptămâni.

Proprietarii de maşini ar putea plăti în 2011 o taxă de poluare cuprinsă între 32.000 de euro pentru înmatricularea unei maşini non-Euro cu motor de 3.200 de centimetri cubi, veche de 20 de ani şi 91 de euro pentru un autoturism nou Euro 5, cu motor de 1,1 litri, scutit în prezent de la taxare.

 

 

0 comentariu

Rasputin 06-08-2010 - 04:31

…se face că uită de crimele comise de ruşi în anii 1940-1989 împotriva poporului din Republica Moldova.
Criminalii ruşi din KGB şi din partidul bolşevic, care au torturat şi asasinat sute de mii de români, iar alte sute de mii au fost deportaţi în gulagurile din Siberia.
Ministerul rus de externe să caute călăii şi criminalii în ţara lor!

oblioo 06-08-2010 - 06:45

Ca evreul se trage din maimuta, iar rusul se trage din porc. M-am interesat in legatura cu tovarasii pomeniti in acest articol si pot sa-ti spun ca ei se trag si din maimuta si din porc…

Maria Herta 06-08-2010 - 08:50

Moscova-i pe jar în cel mai direct sens al cuvântului. Învolburată între „pojarurile „ , ce pârjolesc totul în jur, se înneacă în fum, iar cu ochii deja bulbucaţi din cauza nivelului scăzut de ozon, nu poate trece cu vederea nici Decretele lui Ghimpu. Ei încă nu sesizează că anume Mihai Ghimpu cu decretele lui „ năstruşnice” a provocat această nenorocire peste Rusia.
Ei zic că …” americanii le-au adus canicula şi incendiile de pădure, că „ ţara le este vizată de un atac cu arme sofisticate, ce modifică clima”. Tot ei, ruşii, zic că „ valul de căldură şi fumul imens de-asupra lor este o prevestire de la Dumnezeu despre sfârşitul lumii”.
Mare păcătoşi. Dacă ştiu că astăzi, cu ajutorul armelor climaterice poţi provoca seceta, de ce nu conştientizează faptul ,că una din aceste arme sofisticate este în mânile preşedintelui –interimar al R Moldova, M.Ghimpu, care foarte eficace o foloseşte prin emiterea decretelor sale.
Nu ştiu, poate cu adevărat este implicată aici şi America, dar una este clar—preşedintele SUA, Obama, nu emite Decrete gen Ghimpu. Obama nu ştie de decrete.
Numai Decretele lui Ghimpu aduc tot răul deasupra Moscovei şi în interiorul mafiei Tiraspolene…

Marioo! Ce vrei, fa? 06-08-2010 - 11:27

de fapt, ca nu te-n…tzelege nimerica! O are amantul prea scurta si se-nmoaie la intrare de esti asa de suparata?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult