Acasa Sport-AutoAuto Top Gear râde de Dacia Lodgy VIDEO

Top Gear râde de Dacia Lodgy VIDEO

scris de C.F.V.
6 afisari

Lodgy, noul model Dacia, care va fi produs în Maroc, a fost întâmpinat cu râsete când a fost prezentat în emisiunea Top Gear.

Top Gear râde de Dacia Lodgy

„Am o veste bună. A apărut o nouă Dacia şi eu am o imagine cu ea. Iat-o, se numeşte Lodgy„, a spus James May, în uralele şi râsetele publicului din studio şi ale colegilor săi de emisiune. După câteva secunde, Jeremy Clarkson schimbă însă subiectul: „Să mergem mai departe” este afirmaţia care încheie scurta prezentare a noului model Dacia.

Automobile Dacia va lansa Lodgy în România în luna iunie, iar modelul furgon după vacanţa de vară, ambele modele urmând să fie produse la fabrica Renault din Maroc. Există posibilitatea ca Lodgy să „canibalizeze într-o oarecare măsură” modelul Logan întrucât ambele se adresează familiilor. Lodgy va fi lansat în luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Logan va fi într-o oarecare măsură canibalizat de Lodgy. Însă acesta din urmă va reuşi să creeze un alt profil de clienţi. Anul 2012 va fi în continuare anul gamei prezente”, a afirmat unul dintre oficialii Dacia.

1 comentariu

Dorin C. 16-02-2012 - 20:21

Lasa-i sa rida, ca de fapt rid de Renault. De cind a aparut, Dacia nu este altceva decit un Renault.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult