Acasa Sport-AutoAuto Toyota judecata pentru probleme la sistemul de directie

Toyota judecata pentru probleme la sistemul de directie

scris de Ziua Veche
2 afisari

Toyota a fost chemata in fata marelui juriu federal al statului New York pentru a prezenta documente in legatura cu mecanismul de directie al vechiculelor pe care le-a comercializat. Reprezentantii companiei japoneze au decalarat ca vor prezenta probe in fata judecatii si sunt pregatiti pentru orice raspuns. Ririko Takeuchi, purtatorul de cuvant al Toyota, a refuzat sa precizeze care sunt modele care au defectiuni la sistemul de directie, scrie autonews.ro.


Calitatea masinilor Toyota, odata etalon in industria auto, a ajuns sub control dupa ce, de la sfarsitul anului trecut, au fost rechemate peste 10,8 milioane de autotursime, cele mai multe cu probleme majore la pedala de acceleratie. Pentru aceaste defecte, Toyota are pe rol, in SUA, 325 de procese.

0 comentariu

caramache 04-08-2010 - 01:00

Poietu’ nekunoskut KKrin Trandafirescu, alaturi de scribul socotitor ecselenta sa Valvujan Vaginian cu ciok, acuza FMI-ul ca recita poezii!
Poietu’ nerekunoskut KKrin Trandafirescu uita ca caraghiozul de ‘mnealui este acela care rage din toti bojocii, la orice ora din zi sau noapte, in orice loc si ungher mioritic, pina face spume in toate colturile cavitatii ‘mnealui bukale de-i ies pe buze bale, lozinka in versuri alexandrine „Jos Basescu !”
Mai mult, caraghiozu’ asta de KKrin Trandafirescu are pretentia ca FMI-ul sa fie la ordinul patricienilor cu pistil de crin si stamine cu ciok in coada, si sa raspunda intrebarilor PeNaLilor tupeisti – cand mai degraba PeNaLii ar fi trebuit sa prezinte FMI-ului planul lor de cotzkarii si gainarii cu care vor sa refaca ieconomia de piata penelisto-pesederast-conservatoare.
In alta ordine de idei, bulibasa PeNaL are pretentia ca FMI-ul sa-si bage coada in tigania ieconomica mioritica ca dupa aia sa raga ca intrusul si-a bagat nasul in treburile interne si a nesocotit suveranitatea nationala. Dar, sa fim onesti, ce nu face printzipialu’ poiet nekkunoskkut dascal istoric comunal pentru binilii tzarisoarei de este in stare sa sacrifice kkurat murdar nestatutar pana si deviza „Prin noi insine!”.

Machiaveli 04-08-2010 - 05:11

Te inteleg, ca ai si tu servici si trebuie sa latri pe forum, dar macar pune-ti neuronii la munca, sa scrii ceva cu cap si coada.

Europeanuul 04-08-2010 - 18:08

In mare sunt deacord cu ce spui, dar cu recomandarea FMI in privinta reducerii salariilor bugetarilor nu votez. Salariile bugetarilor nu trebuiesc reduse, ci numarul lor. Eu chiar le-as creste salariile cu 10% dar pe cealata parte as reduce drastic numarul functionarilor de stat (in special batalioane de pe la primarii, finante, consilierii, etc). Sa-i trimita in sectorul privat.

P.S.
Nu mai fi asa de partinas, ar fi fain sa postezi si cateva barfe despre „chelu” liderul liberalilor democrati romani, de cate ori trec peste biografia lui mi se face greata.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Traian_Băsescu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult