Acasa Sport-AutoAuto Traian si-a primit Dusterul de 17.220 de euro, dar va merge cu el doar daca ii da voie Maria

Traian si-a primit Dusterul de 17.220 de euro, dar va merge cu el doar daca ii da voie Maria

scris de Ziua Veche
1 afisari

Traian Basescu si-a luat, joi, in primire Dusterul. Este primul model iesit de pe banda de productie a fabricii din Mioveni. Este rosu de foc, insa cu o nuanta care nu exsita in catalog, astfel ca masina presedintelui va fi unica pe sosea. Asta in cazul in care i-o va imprumuta sotia, pentru ca masina a fost cumparata pe numele Mariei Basescu.

 

In varianta intiala Dusterul trebuia sa fie violet, aluzie la flacara invocata de Hrebenciuc care l-ar fi ajutat pe Basescu sa castige alegerile. Insa, conducerea Dacia s-a temut ca initiativa sa nu fie interpretata ca o gluma proasta. Evident ca vehiculul prezidential dispune de cea mai puternica motorizare care poate fi montata momentan pe Duster, motorul de 110 cai putere, 1,5 litri diesel si este 4×4. Masina a fost asamblata acum doua saptamani, dar a stat la lustruit si finisat. Scaunele sunt acoperite cu piele neagra, iar echiparea este de top: airbag sofer si pasager, airbaguri laterale fata, ESP si ASR, tetiere de noua generatie, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate, comanda 4×4 intuitiva, Pack piele, Pack Look,  radio CD MP 3 cu satelit de comanda pe volan. Jurnalistii i-au cerut presedintelui sa aprind lumina in SUV, dar Basescu nu a reusit din prima. „Cred ca s-a blocat”, s-a scuzat seful statului care a declarat totusi ca „Dacia Duster este un varf de productie printre modelele iesite pana acum pe poarta uzinei de la Mioveni, este un succes. L-am luat pentru imi plac masinile romanesti. E o masina buna, în raport calitate-pret“. Pretul de catalog este de 17.220 de euro cu TVA. Pentru romanii de rand care au comandat deja Duster la dealerii Dacia, masinile vor putea fi ridicate incepand cu data de 18 aprilie.

0 comentariu

moldovean 03-08-2010 - 11:12

A cam venit momentul sa mai adancim crimele din Romania, ele nu au inceput in „46-48, ci mult mai devreme,= HOREA,CLOSCA SI CRISAN ,….1907=11000 TARANI EXECUTATI …1929-33 ZECI DE MUNCITORI OMORATI S.A.M.D.DUPA46 ACTIONAU OAMENII AI GARZII DE FIER S.A- TIGANI IN CIURDE ATACAU SI PRADUIAU BISERICI(IN N.MOLDOVEI ERAU INBRACATI CU CIZME,AVEAU CAI SI ACTIONAU RAPID….MAI VEDETI ISTORIA,NU POLITICI ALE PARTIDELOR ISTORICE CARE „96-2000 AU DECIMAT TARA- REDATE AVERI DUPA BUNUL LOR PLAC:COROANA-CARE?-MOCIORNITA,S.A. CONTI SI MARI MOSIERI CARE AU PRADUIT NUMAI-AU PROFITAT DE FOAMETEA DIN ROMANIA SI AU LUAT TOTUL DE LA AMARASTEAN….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult