Acasa Sport-AutoAuto Vanzarile de vehicule au scazut cu 26 la suta in primele sapte luni

Vanzarile de vehicule au scazut cu 26 la suta in primele sapte luni

scris de Ziua Veche
2 afisari

Vanzarile de vehicule au scazut cu 26,2 la suta in primele sapte luni ale anului, comparativ cu perioada similara a anului trecut, ajungand la 68.244 unitati, potrivit datelor Asociasiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).Vanzarile in primele sapte luni s-au ridicat la 68.244 unitati, comparativ cu 92.526 unitati in aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, vanzarile au scazut si in luna iulie, comparativ cu luna iunie, cu 38,7 la suta, la 9.294 unitati.
Exporturile de vehicule au crescut insa la sapte luni, cu 30,2 la suta, de la 149.348 unitati la 194.523 unitati, in timp ce importurile au scazut cu 28,7 la suta, la 46.036 unitati fata de 64.608 unitati pe primele sapte luni ale anului precedent.
Productia a crescut cu 24,7 la suta, cu 219.656 unitati comparativ cu 176.206 unitati in perioada similara a anului precedent.
Cea mai bine vanduta marca de autoturisme din luna iulie este Dacia, cu 2.900 unitati, urmata de Volkswagen, cu 886 unitati, Ford (720 unitati) si Renault (635 unitati).
La sapte luni, cea mai bine vanduta marca ramane tot Dacia, cu 22.194 de masini, urmata insa de Ford (5.841 masini), Renault (5.300 unitati) si Skoda (4.584 vehicule).
Clasamentul autoturismelor importate este condus atat in iulie, cat si in primele sapte luni, de Renault Clio, urmat de Skoda Octavia si Ford Fiesta.

 

 

0 comentariu

gili 05-08-2010 - 14:47

Nu-mi vine sa cred ochilor si urechilor . Betisorul domnului presedinte este omniprezent pe toate tevereurile , in toate jurnalele , pe toate blogurile care se respecta cit de cit .
Criza , concedieri , FMI care ne ia pielea , taieri de salarii , mariri de TVA-uri , falimente in lant , furturi strigatoare la cer din banul public …
Rahat cu perje in comparatie cu betisorul din urechea prezidentiala . Betisorul ne-a luat orice griji si tot poporul dezbate aprig cum de si-a putut zgiria augusta ureche prezidentul nostru cu dusmanul cela de betisor .
De care sa fi fost betisorul , de plastic , ba nu , de lemn , cu vata sau cu cilti la capete ?… Sa fi avut ambele capete infasurate sau nu ?…
S-au facut expeditii la spiterii , fotografii , filme chiar care au ca protagonist buclucasul betisor .
Dar asta nu-i nimic …
Dupa stiinta mea , chestiunea betisorului a fost urgent pusa pe tava conducerii liberale . Telefoanele au intrat in functie si vestea s-a raspindit cu iuteala fulgerului in teritoriu . Judetenele de partid au informat de urgenta enoriasii din subordine …
Si ce credeti ?!
La noi in tirg liberalii , dupa o apriga disputa referitoare la suspomenitul betisor , s-au si pus pe inpartitul posturilor .
Nu glumesc … De loc nu glumesc .
Apai daca cu nataraii de genul astora vrem noi sa-l schimbam pe Baselu si ai lui , mai bine lipsa …
Iata de ce , daca o sa continuam sa ne ocupam de betisoarele prezidentiale , in curind ne vom trezi si cu de cele parfumate , o sa ne trezim ca Baselu nu ca scade in sondaje , nici ca sta pe loc , dar chiar ar avea sanse sa urce .

Europeanuul 05-08-2010 - 16:58

Tu ce astepti? profesoarele sa plateasca fondu’ scolii din salariile lor modeste de 300 Euro /luna? Plateste pentru fondu’ scolii daca ai copii in scoala. Statu’ roman oricum nu are (si nici nu va avea de curind) fonduri disponibile pentru educatie. Shimonositi-va ca va sta bine asa. Sa traiti bine.

http://www.zf.ro/romania-la-raport/primaria-bucuresti-a-cheltuit-peste-6-mld-in-ultimii-cinci-ani-pe-reparatii-nu-a-finalizat-niciun-proiect-major-nou-de-investitii-6340932

Hiperboreeanul 05-08-2010 - 18:35

-Basescu cel mai bine desfunda urechile un pistol incarcat si fara siguranta pusa. Fa un bine poporului roman…Da bagati-l in ureche cu teava si nu invers.

oblioo 06-08-2010 - 04:06

Dar, au sapat santuri. au pus sarma ghimpata,au sapat ascunzatori. Decenii la rand lidreii Finlandei nu au vrut sa aloce bani. La inceputul razboiului aveau 32 de tancuri Renault si 32 de tancuri Vickers, toate iesite din uz… Finlandezii aveau doar avioane englezesti Ripon, care zburau cu 160 de kilometri pe ora, in timp ce avioanele sovietice zburau cu 375. Rau pentru Finlanda, dar Finlanda avea o arma secreta…….poporul finlandez !!!

oblioo 06-08-2010 - 05:06

Razboiul a inceput la ora 9 dimineata, fix. Au inceput sa cada bombe, au inceput sa inainteze tancurile sovietice si finlandezii s-au retras cu disperare. Dar sovieticii atacau pe o portiune mica, pe istmul Karelian. Karelia era pentru finlandezi paradisul lor tropical. Totul era mai cald si tuturor le era frica sa ajunga in Siberia…

Finlanda a avut noroc !! Reptila sefa ROOsevelt ( evreul Rosenfelt ) a condamnat aceasta actiune, emotional, desi harta lumii pe care el o facuse nu-i dadea acest drept…
Liga Natiunilor a expulzat URSS, desi harta SUA arata clar ca tot ce nu era mediteranean, Franta, Spania, Italia si Grecia, apartinea URSS, prin intelegerile din anii 30 cu SUA.

Evreii si-au trimis echipa lor de spionaj..Jack Hassey si echipa lui de evrei «Iroquoi» au fost impresionati, desi Finlanda trebuia sa apartina Eurasiei, dupa hartile semnate de Roosevelt. Erau tineri, 20-22 de ani…

Comandantul finlandez Mannerheim nu stia o boaba finlandeza. Dar n-a fost o problema. El era comandant rus tarist si intelegea psihologia adversarilor.

Trupele finlandeze au inceput cu 4 luni inainte de inceperea razboiului, sa-si intareasca liniile. Se asteptau la un atac. Au inceput sa-si sape defensiva in istmul Karelian. Nimic nu era pregatit, totul a fost facut de la zero.

Este posibil ca Finlanda sa fi facut stricaciunile astea de capul ei ???? Nuuu
Suedia a fost implicata tot timpul…..

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult