Acasa Sport-AutoAuto Vezi ce maşini vor folosi invitaţii la nunta regală de la Monaco

Vezi ce maşini vor folosi invitaţii la nunta regală de la Monaco

scris de C.F.V.
5 afisari

Căsătoriei prinţului Albert II de Monaco cu Carlene Wittstock constituie un motiv de mândrie şi pentru producătorii de maşini.  Cu excepţia membrilor familiei regale, care vor beneficia de o limuzină unicat, creată de Lexus, invitaţii nunţii regale de pe 2 iulie vor fi transportaţi cu 200 limuzine BMW Seria 7.

Potrivit reprezentanţilor grupului BMW, alegerea grupului BMW ca partener pentru nunta regală a fost motivată de angajamentul companiei pentru sustenabilitate, gândirea pe termen lung şi acţiunile responsabile au reprezentat fundaţia succesului Grupului BMW.

LS 600h L Landaulet

LS 600h L Landaulet

În privinţa autoturismului pe care îl va folosi  prinţului Albert II de Monaco, Lexus a dezvăluit că este vorba de modelul hibrid LS 600h L Landaulet, unicat cu acoperiş transparent din policarbonat. Aceasta va fi maşina oficială a nunţii regale cu ocazia căsătoriei prinţului Albert II de Monaco, cu Carlene Wittstock, pe 2 iulie 2011.

BMW-7

Compania Lexus este foarte mândră să prezinte acest vehicul full-hybrid excepţional Prinţului de Monaco”, a spus Andy Pfeiffenberger, vice preşedintele Lexus Europe. „Angajamentul nostru pentru inovaţie şi mobilitate sustenabilă la Lexus este pe măsura interesului Alteţei sale pentru promovarea dezvoltării sustenabile şi a protecţiei mediului”.

4 comentarii

YAAKOV 02-07-2011 - 08:49

Ce este cu OZN-ul de pe capul acestei cucoane din poza ?

Ciu Huhu 02-07-2011 - 09:47

Lasa OZN-eul in pace, sti ca Vanghelie a fost ejaculat din functia de conducere?

YAAKOV 02-07-2011 - 13:58

Si care e treaba, plangi dupa el ?

Ciu Huhu 02-07-2011 - 15:07

Nu bre, am glumit pe limba lui, el zise ca fuse ejaculat :))))).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult