Acasa Sport-AutoAuto Volt va costa 41.000 de dolari. In SUA, din 2011

Volt va costa 41.000 de dolari. In SUA, din 2011

scris de Ziua Veche
3 afisari

General Motors a anuntat pretul pentru Chevrolet Volt: 41.000 de dolari, in SUA. Guvernul american va asigura o scutire de impozit care poate merge pana la 7.500 de dolari celor care cumpara noul model hibird de la cel mai mare producator auto local. In prima faza, modelul va fi disponibil in sase state americane si in Washington.

 
 

Livrarile catre Europa si China vor incepe din al patrulea trimestru al lui 2011. Garantia bateriilor lui Volt este de opt ani sau 160.000 de kilometri. Autonomia exclusiv electrica a noului model este de 500 de kilometri, din care primii 60 pot fi parcursi excluisv pe baterii. „Daca Chevrolet Volt ar fi un butic, astazi ar fi ziua in care afisul din vitrina ar fi in sfarsit intors si ar spune „Deschis”, a declarat Joel Ewanick, Vicepresedinte de Marketing pentru General Motors S.U.A. „Chevrolet Volt va fi cel mai bun autovehicul din clasa sa … Niciun alt producator de autovehicule nu ofera un model cu propulsie electrica care poate fi folosit zilnic si condus oriunde, oricand. Volt va avea echipamentele standard ale unui autovehicul care costa mult mai mult.”, a aduagat  Ewanick.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult