Acasa Sport-AutoAuto VW schimba Passatul la toamna

VW schimba Passatul la toamna

scris de Ziua Veche
21 Afisari

VW va lansa, cu ocazia Salonului auto de la Paris, in toamna acestui an, noul model Passat. Aparut in 1973, Passat este cea mai longeviva marca a concernului german, dupa recordmena mondiala Beetle. Cea de a saptea generatie, cunoscuta ca B7, va avea o parte frontala introdusa odata cu Scirocco si implementata apoi pe Golf si Polo.


Insa, multe elemente de caroserie se vor pastra, cu toate ca oficialii deja isi lauda creatia ca fiind cu mult peste cea pusa pe piata in 2005. Actualul model a cunoscut si doua derivate, varianta R36 aparuta in 2007 la Salonul de la Frankfurt dotata cu un motor de 3.6 litri si 300 de cai putere, si CC, varul mai spilcuit al Passat-ului clasic, vandut incepand cu 2008. Motoarele TSI, in mare forma in concernul german, vor fi instalate si pe noul model cu o varietate de formule, plecand de la cel de 105 CP pana la cel de doi litri si 211 CP. Din 2015, VW intentioneaza sa introduca si pe Passat propulsorul hibrid la care lucreaza pentru Touareg.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS