Acasa Sport-Auto Fotbal. Corona şi U Cluj au mai mâncat câte o bătaie

Fotbal. Corona şi U Cluj au mai mâncat câte o bătaie

scris de Șt. C
11 afisari

Liga 1 a programat vineri seară primele trei meciuri ale rundei a opta. Corona Brașov a bifat a 7-a înfrângere, în deplasare la o altă nou-promovată, Săgeata Năvodari, în timp ce Universitatea Cluj a pierdut și ea a șasea oară în acest campionat, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș. Viitorul lui Gică Hagi a înregistrat a doua remiză albă consecutivă, pe terenul lui ACS Poli Timișoara.

„Am evoluat bine, dar am pierdut pe două greşeli personale, care ne-au costat. Am încredere în continuare în echipă. Jucătorii sunt foarte bine motivaţi”, a spus la Digisport, antrenorul șepcilor roșii, Ionel Ganea, care a fost completat de tehnicianul medieșenilor, Cristian Dulca: „Nu m-am bucurat la goluri, pentru că îi respect enorm pe cei de la Universitatea Cluj. Este al cincilea meci în care nu am pierdut. Băieții au dat iar dovadă de caracter şi devotament şi au întors scorul pe tabelă”.

REZULTATELE ȘI MARCATORII

Săgeata Năvodari – Corona Braşov 1-0 (Mera 84)

Gaz Metan Mediaş – Universitatea Cluj 2-1 (Todea 63, Munteanu 67 / Borza 56)

ACS Poli Timişoara – Viitorul 0-0

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult